Kauneus ja Terveys

Härkä osaa nauttimisen taidon

Härkä osaa nauttimisen taidon
Mustasukkainen, mukavuudenhaluinen, itsepäinen, aistikas, vakaa, seksuaalinen, uskollinen, luotettava ja käytännöllinen. Tunnistitko? Sehän on härkä (21.4.-22.5.).
Julkaistu: 25.6.2015

Nämä piirteet liittää härkään Satu Ruotsalaisen kirja Parisuhdeastrologiaa (WSOY 2006).

Härälle omiaan on kumppani, joka osaa hemmotella lemmittyään ja tehdä härän olon arvostetuksi, kerrotaan puolestaan Avan rakkaushoroskoopissa. Lämpimän, rakastavan härän kanssa on turha pelata pelejä.

Vie sen sijaan härkä katsomaan auringonlaskua tai kuuntelemaan hyvää konserttia, vinkkaa Ruotsalainen. Tuhlailemaan ei kuitenkaan kannata sortua, vaikka kauniit esineet, kukat ja itse tehdyt lahjat uppoavatkin hyvin romanttiseen härkään – yli varojen eläminen kun ei tätä sarvipäätä miellytä.

Härkä on täynnä rakkautta 

Härkänainen on eläinradan seksuaalisimpia naisia, tietää Astro.fi:n horoskooppi. Ruotsalaisen mukaan härkä on kyltymätön koskettelija ja hellijä, joka nauttii läheisyydestä ja tunteiden osoittamisesta. Härkä osaa nauttia rakkaudesta täydesti kaikilla aisteillaan, ”paremmin kuin mikään muu horoskooppimerkki”, kun parisuhde on onnellinen ja vakaa, kertoo Ruotsalaisen kirja.

Tunnettuja härkiä ovat esimerkiksi Cher, Barbra Streisand ja Bono, kertoo Uniluoto.com-sivusto. Ruotsalaisen kirja tietää, että näitä sarvipäitä ovat myös Laura Voutilainen, Helena Lindgren, Paavo Lipponen ja Janne Ahonen.

Kommentoi »