Kauneus ja Terveys

Hampaiden valkaisu hedelmillä ja yrteillä

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ
Hampaiden valkaisu hedelmillä ja yrteillä
Haaveiletko valkoisista hampaista, mutta et uskalla valkaista niitä? Raju hampaiden valkaisu voi vaurioittaa kiillettä, mutta on olemassa hellävaraisempi keino. Kokeile valkaisua luonnollisesti Sparkly White -yrttihammastahnalla.
Julkaistu: 14.3.2018

Valkoiset hampaat mielletään usein hyvinvoinnin mittariksi, valkoiset hampaat saavat hymyn hehkumaan. Hampaat ovat harvoin kuitenkaan luonnostaan valkoisia, niiden väri voi vaihdella paljon riippuen hammasluun keltaisuudesta.

Hampaiden kellastumista voi estää hyvällä suuhygienialla ja välttämällä esimerkiksi kiilteeseen imeytyviä voimakkaanvärisiä ruoka-aineita kuten mustikoita, happamia ruokia sekä teetä, kahvia, viiniä ja tupakkaa.

Myös ikääntyminen kellastuttaa hampaita, koska hampaan kiille ohenee ja kuluu iän karttuessa. Ja kun kiille ohenee, hampaaseen tarttuu helpommin likaa. Mutta myös geeneillä ja sairauksilla voi olla hampaita kellastava vaikutus.

Luonnonllinen hampaiden valkaisu on hellävarainen 

Radikaalit hampaiden valkaisut tehdään yleensä hammaslääkärissä, mutta kotonakin voi valkaista turvallisesti. Himalaya Herbals Sparkly White -hammastahna ei sisällä lainkaan hankaavia tai kemiallisesti valkaisevia aineita, vaan yrttihammastahna valkaisee hampaat entsymaattisesti.

Sen valkaisuteho perustuu kahden luonnon ainesosan ananaksen ja papaijan yhteisvaikutukseen ja niiden entsyymien toimintaan.

Papaijan tärkein entsyymi on papaiini, joka on ns. proteolyyttinen eli valkuaista hajottava entsyymi, joka estää hammaskiven muodostumasta hampaan pinnalle. Ananaksesta saadaan bromelaiini-entsyymiä, joka on kuin luonnollinen tahranpoistaja ja se auttaa poistamaan plakkia.

Terveet ikenet ja raikas hengitys

Ananaksen ja papaijan lisäksi yrttihammastahnan yhtenä vaikuttavana ainesosana on miswak. Miswak on salvadora persica -puun, jota kutsutaan myös hammasharjapuuksi, juurista tai oksista tehty hampaidenpuhdistustikku.

Miswakilla on antibakteerinen vaikutus ja siksi se auttaa pitämään ikenet terveinä ja hyväkuntoisina. Se auttaa myös ehkäisemään ientulehdusta sekä vähentämään ienten verenvuotoa.

Hammastahnan sisältämä mentoli raikastaa luonnollisesti ja on antibakteerinen aine, joka pitää hengityksen pitkään raikkaana. Mantelin kuoriuute vahvistaa ja suojaa ikeniä.

Kaikki Sparkly White -hammastahnan vaikuttavat ainesosat ovat 100 % kasvipohjaisia ja niiden teho perustuu ayurveda kasvilääketieteeseen. Ayurveda on maailman vanhimpia luontaislääketieteellisiä hoitomuotoja, jonka tavoitteena on lisätä kokonaisvaltaista hyvinvointia luonnollisin keinoin.

Himalaya Herbals Sparkly White -hammastahna on saatavilla K-Citymarketeista sekä muista hyvin varustetuista päivittäistavarakaupoista noin 3 euron hintaan.

Kommentoi »