Terve.fi

Haluatko mahtiseksiä – treenaa erektiota

Haluatko mahtiseksiä – treenaa erektiota
Julkaistu: 29.11.2011

Sivustolla kerrotaan, että tutkimukset paljastavat fyysisen harjoittelun reippauttavan myös seksielämää. Penis tarvitsee verta pysyäkseen toimintakunnossa, ja treenaus parantaa verenkiertoa ruumiin joka kolkassa, myös alapäässä.

Lisäksi fyysinen harjoittelu voi vaikuttaa seksihaluja parantavasti, sillä se poistaa stressiä ja lisää itsetuntoa.

Alapääjumppaa myös miehelle

Monet naiset treenaavat vaginalihaksiaan parantaakseen pidätyskykyään ja seksituntemuksiaan, mutta tällainen jumppa tekisi terää myös miehille erektiohäiriöiden estämiseksi ja hoitamiseksi.

Tämän jumpan voit tehdä missä vain milloin vain:

  • Pidätä lihaksiasi kuin estäisit pissaa tulemasta. Älä käytä vatsalihaksiasi.
  • Pidä lihasjännitys muutaman sekunnin ajan. Toista 10-15 kertaa perätysten muutaman kerran päivässä.

Veri virtaamaan

Haluatko välttyä erektiohäiriöiltä tai hoitaa niitä? Aerobinen, hapenottokykyä parantava harjoittelu, koostuu toistuvista jatkuvista liikkeistä, jotka lisäävät sydämen sykettä ja saavat hapen virtaamaan lihaksiisi.

Tutkimusten mukaan aerobinen harjoittelu vähentää erektiohäiriöiden riskiä noin 40 prosenttia.

Voit aloittaa vaikkapa reippaalla kävelyllä. Reippaile 30-60 minuuttia kerrallaan 3-5 kertaa viikossa. Voit kokeilla myös uimista. Polskimisessa piisaa jo 2,5 tuntia viikossa.

Stressi pois

Nyt kun veresi virtaa sutjakkaasti, tee mielen ja kehon yhdistäviä harjoitteita.

On osoitettu, että stressi vähentää miehen seksihaluja ja vaikuttaa erektiohäiriöihin. Mutta sellaiset lajit kuin jooga lieventävät ja poistavat jännitystä ja stressiä. Lisäksi jooga parantaa hyvinvoinnin tuntemuksiasi ja fyysistä terveyttäsi.

Tarkkana pyöräillessä

Pyöräily on kyllä hyvää harjoittelua, mutta se voi vaikeuttaa seksieläämäsi, jos penkki on liian kapoinen. Hanki siis leveämpi satula!

Kapea satula voi painaa vääriä paikkoja niin, että peniksen verenvirtaus kärsii. Yli kolme tuntia pyöräilyä viikossa voi tutkimusten mukaan altistaa erektiohäiriöille.

Lue lisää:

Kommentoi »