Haluatko kokeilla laadukkaita hiustuotteita? Osallistu testiryhmään!

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: Biozell
Haluatko kokeilla laadukkaita hiustuotteita? Osallistu testiryhmään!
Haluaisitko testata hellävaraista hiussävytettä ja ammattitason hiusmuotoilutuotteita? Osallistu testiryhmään, voit päästä kuvauksiin!
Julkaistu 23.3.2022

Testiryhmään ilmoittautuminen on suljettu. Lue tuloksista tästä artikkelista->

Onko sinulla värjätyt hiukset? Haluatko osallistua testiryhmään ja kokeilla Biozell-muotoilutuotteita sekä Color Mask -sävytteitä? Valitsemme testiryhmään 30 kokeilijaa. Teemme testikokemuksista ja kommenteista testiryhmän tulosartikkelin terve.fi-sivuille.

Lisäksi sinulla on mahdollisuus päästä Helsinkiin Biozell-kuvauksiin 26.4., missä ammattilaisryhmä meikkaa, kampaa ja kuvaa sinut kahden muun testaajan kanssa. Valitsemme kuvauksiin kolme testaajaa. Kuvat tulevat testiryhmän tulosartikkeliin ja niitä voidaan käyttää myös Biozellin markkinoinnissa.

Testiryhmään ilmoittautuminen on suljettu!

Biozell Color Mask

Biozell Color Mask hoitava sävyte lisää hiusvärin intensiivisyyttä sekä kestoa ja antaa hiuksille upean kiillon. Sävyte on hoitoainepohjainen, joten se on hellä hiuksille ja hiuspohjalle. Valitse sävy tuomaan intensiivisyyttä nykyiseen väriisi tai lisäämään vivahde toista sävyä.

Color Mask on helppo ja nopea käyttää, vaikutusaika on vain 3–5 minuuttia. Color Mask on hajusteeton, ammoniakiton ja vegaaninen. Biozell Color Mask -sävytteet on kehitetty ja valmistettu Suomessa.

Biozell Professional -muotoilutuotteet

Biozell Professional -muotoilutuotteet ovat korkealaatuisia, alan ammattilaisten kehittämiä ja testaamia. Niissä yhdistyvät kampaamotasoinen laadukkuus ja innovatiivisuus. Biozell Professional -muotoilutuotteiden avulla luot hiuksiisi tuuheutta, loistavaa muotoiltavuutta, hyvän pidon ja kiiltoa.

Kommentoi »