Mainos: Biozell

Helppoa ja kivaa! Testiryhmä kokeili hoitavaa sävytettä ja ihastui lopputulokseen

Biozell-testiryhmän 30 testaajaa kokeilivat Color Mask -sävytettä ja Biozell Professional -muotoilutuotteita. Testaajat löysivät tuotteiden joukosta useita uusia suosikkituotteita.

6.5.2022

Kutsuimme lukijoitamme mukaan Biozell-testiryhmään testaamaan Biozell Color Mask -hoitavaa sävytettä ja Biozell Professional -muotoilutuotteita. Lukijat saivat myös hakea kuvauspäivään, johon sisältyi hiusten laittaminen upeiksi kampaajalla ja kuvaukset studiolla. Valitsimme testiryhmään 30 testaajaa, joista kuvauksiin valittiin kolme upeaa mallia.

Biozell Color Mask on hoitava sävyte, joka lisää hiusvärin intensiivisyyttä ja antaa hiuksille upean kiillon. Sävyte on hoitoainepohjainen, joten se on hellä hiuksille ja hiuspohjalle.

Color Mask on helppo ja nopea käyttää, vaikutusaika on vain 3–5 minuuttia. Color Mask on hajusteeton, ammoniakiton ja vegaaninen. Biozell Color Mask -sävytteet on kehitetty ja valmistettu Suomessa.

"Heti ensimmäisen Color Mask -sävytteen käyttökerran jälkeen huomasin, että hiusteni sävy oli kirkastunut ja raikastunut."

Helppo ja nopea käyttää

Testiryhmän kokemukset ja kommentit Color Mask -sävytteestä olivat positiivisia. Suurin osa testaajista kiitteli Color Maskin helppokäyttöisyyttä ja upeaa lopputulosta.

Monen vastaajan mielestä hiuksista tuli ihanan kiiltävät ja väri oli upean intensiivinen. Moni vinkkasi myös, että sävyte sopii hyvin väliaikaiseen hiusvärimuutokseen sekä sävytykseen värjäyskertojen välillä, jolloin hiusväri pysyy intensiivisenä ja värjäysväliä voi pidentää.

Useampi vastaajista oli valmis suosittelemaan tuotteita myös ystävilleen, jotka haluavat helppoa muutosta hiuksilleen. Monelle vastaajista Color Mask jää käyttöön kampaajakäyntien välissä ja aina silloin, kun kaipaa hiuksiin freesausta. Monet aikovat käyttää tuotetta varsinkin ennen juhlia.

Biozell Professional -muotoilutuotteille testaajat antoivat myös loistavat arvosanat. Testaajat saivat muotoilutuotteilla hiuksiinsa selvästi lisää tuuheutta ja kampauksiinsa muotoiltavuutta sekä kestävyyttä. Monelle testaajalle tuotteet loihtivat hiuksiin lisää ihanaa kiiltoa.

"Hiusöljy oli ehdoton suosikkini, se oli tarpeeksi kevyt ohuille hiuksille ja tuoksui aivan ihanalta!"

Janna – Color Mask Chili Pepper

Terveydenhoitajaksi opiskeleva Janna on 43-vuotias kolmen lapsen äiti Haminasta. Jannalle kuvauskokemus oli ihana ja uusi. Hiukset ja meikki ammattilaisen laittamina olivat hänen mielestään täydelliset ja kuvaustilannekin tuntui rennolta ja miellyttävältä.

"Olen käyttänyt Color Mask -sävytettä aikaisemminkin, mutta eri sävyä kuin nyt. Aikaisemmin kokeilin väriä Mandarin, tällä kertaa kokeilin sävyä Chili Pepper. Väristä tuli ihanan intensiivinen, ja mikä kiilto! Hiukseni on värjätty aikaisemmin punaisiksi, mutta punainen sävy haalistuu aika nopeasti. Nyt saan Color Maskia käyttämällä venytettyä värjäyskertojen väliä.

Pidin kaikista testaamistani muotoilutuotteista. Kuivashampoo oli kätevä tuote, samoin Texturing spray, joka teki hiuksista helposti muotoiltavat ja antoi mukavasti volyymia. Suolasuihke oli tuttu kampaajakäynneiltä, sen avulla saan tarvittaessa nopeasti tuuheutta hiuksiini."

"Color Mask oli helppokäyttöinen. Ei värjännyt otsaa, eikä korvia. Syvensi hiusteni sävyä ja toi kiiltoa."

Tiia – Color Mask Chocolate

Kahden lapsen äiti, 33-vuotias Tiia, asuu Lahdessa ja työskentelee terveydenhoitajana. Tiia ei ollut koskaan aikaisemmin ollut kuvauksissa. Hän haki testiryhmään ja laittoi hakemuksen myös kuvauksiin heti, kun näki ilmoituksen.

"Olen värjännyt hiuksiani ala-asteikäisestä lähtien. Hiukseni ovat olleet milloin minkäkin väriset punaisesta alkaen. Olen käyttänyt Color Mask -sävytettä aikaisemminkin ja aion käyttää jatkossakin. Koen, että se tuo ihanaa kiiltoa ja intensiivisyyttä. Ja auttaa niin, että ei tarvitse koko ajan värjätä. Se helpottaa aina värjäyskertojen välejä, kun väri alkaa kulahtaa.

Color Mask -sävytteen väri Chocolate viehätti sen intensiivisen sävynsä takia. Muutkin värit kiinnostaisivat, mutta en ole vielä kokeillut. Color Mask oli tosi helppo ja kiva käyttää, voin kyllä suositella sitä muillekin."

"Tuuheuttava suolasuihke on todella tuuheuttava ja antaa kivan muotoiltavan tunteen hiuksen pinnalle. "

Pia – Color Mask Soft Ice

Vantaalla asuva 42-vuotias Pia työskentelee asiakkuuspäällikkönä. Piasta oli ihanaa tulla kuvauksiin ja saada siitä kiva kokemus. Pia ei jännittänyt yhtään, hänestä oli vain ihanaa päästä kameran eteen. Pian hiuksiin tehtiin kuvauksissa ihanat kiharat.

"Minulle oli suuri yllätys, että Biozell on kotimainen sarja ja suurin osa tuotteista on valmistettu Suomessa. Tästä iso plussa! Kokeilin Color Mask sävytteen väriä Soft Ice.  

Tykkäsin tuotteesta tosi paljon. Yllätyin kuinka hoitava tuote oli. Raidoitetut hiukseni ovat todella kuivat, mutta kun laitoin tuotetta hiuksiin sain vedettyä kammalla läpi, en tarvinnut enää erillistä hoitotuotetta. Tuotteesta tuli ihana kiilto ja olo, kuin olisi käynyt kampaajalla.

Muotoilutuotteista Arganöljy Eliksiiri oli täydellinen kuiviin hiuksiini, ja tyviin laitettava rakenne- ja volyymisuihke antoi mukavasti tuuheutta hiuksiin. Kuivashampoon pikkupullo olisi helppo ottaa matkalle mukaan."

Vinkki!

Color Maskin sävyjä voi sekoittaa keskenään. Pia esimerkiksi haaveili ruusukullan sävystä. Sävyn saa sekoittamalla Color Maskin värejä Mandarin ja Rasberry tavalliseen hoitoaineeseen. Ja jos sävy tuntuu liian intensiiviseltä vaaleaan hiukseen, voi sitä laimentaa sekoittamalla vielä lisää hoitoainetta mukaan.

Biozell Professional -muotoilutuotteet ovat korkealaatuisia, alan ammattilaisten kehittämiä ja käytännössä testaamia. Niissä yhdistyvät kampaamotasoinen laadukkuus ja innovatiivisuus. Biozell Professional -muotoilutuotteiden avulla luot hiuksiisi tuuheutta, loistavaa muotoiltavuutta, hyvän pidon ja kiiltoa.
"Tykkäsin kuivashampoosta tosi paljon! Pystyin harventamaan hiusten pesuväliä ja hiuksista tuli tuuheammat."

Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirjeet tästä!

Voimaa ja viisautta suoraan sähköpostiisi