Haluatko kiiltävät hiukset hetkessä? 4 kätevää vinkkiä

Haluatko kiiltävät hiukset hetkessä? 4 kätevää vinkkiä
Kiiltävät hiukset näyttävät sekä terveiltä että upeilta. Women’s Health Magazine kysyi asiantuntijoilta neljä vinkkiä, joiden avulla jokainen saa hiuksensa kiiltämään hetkessä.
Julkaistu 30.1.2016

1. Älä kuivaa pyyhkeellä

Pyyhkeellä kuivaaminen vie hiuksista kosteutta ja aiheuttaa pörröttymistä. Pyyhkeen sijaan hiukset kannattaa puristaa kuiviksi.

2. Panosta harjaamiseen

Villisian karvasta tehty harja on mainio valinta, kun haluaa lisätä hiuksiin kiiltoa. Harjakset silottavat hiuksen pintaa, jolloin se heijastaa helpommin valoa. Kun sinusta tuntuu, että olet harjannut hiuksiasi tarpeeksi, harjaa niitä vielä hetki pyöreällä harjalla, joka lisää kiiltoa entisestään.

3. Kiharat hiukset vaativat hiukan enemmän vaivaa

Suorat hiukset heijastavat paremmin valoa, koska niiden pinta on jo valmiiksi tasainen. Kiharat hiukset ennemminkin imevät valoa kuin heijastavat sitä, joten ne tarvitsevat enemmän ylläpitoa kiiltääkseen. Asiantuntijat suosittelevat odottamaan, kunnes hiukset ovat kuivat ja lisäämään sitten kiiltosuihketta.

4. Kuivaa tasaisiksi

Kuivaa hiukset tasaisiksi kuivaimella, jossa on harjaava suutin. Levitä hiuksiin sitten kiiltoa lisäävää seerumia. Seerumi kannattaa levittää ensin käsiin ja sitten vasta hiuksiin, jolloin vältät laittamasta sitä hiuksiisi liikaa.

Kommentoi »