Terve.fi

Haaveissa tiukka peppu ja kauniit jalat? - Treenaa näin!

Haaveissa tiukka peppu ja kauniit jalat? - Treenaa näin!
Oletko joskus haaveillut Jennifer Lopezin tai muiden julkkisnaisten muodokkaista, mutta kiinteistä takapuolista? Sellaiseen ei ole oikotietä – timmi peppu ja kauniit reidet saadaan harjoittelemalla. Tietyt liikkeet toimivat toisia paremmin.
Julkaistu 27.10.2009

Jos sinua kiinnostaa saada seksikäs peppu ja muodokkaat reidet, tässä Realwomanfitness.com -sivuston mukaan parhaimmat liikkeet.

1. Askelkyykky

Askelkyykky on erittäin tehokas harjoitusliike, joka vaikuttaa muun muassa pakara- ja reisilihaksiin. Askelkyykky tehdään siten, että otetaan askel eteenpäin selkä koko ajan suorassa. Etummaisen jalan tulisi olla noin 90 asteen kulmassa ja takimmaisen jalan polvi lähellä lattiaa. Nouse ylös ja toista sama liike siten, että nyt takana ollut jalka siirtyy eteen. Realwomanfitness.comin mukaan kannattaa vaihdella askeleen pituutta, jolloin liike tehoaa hieman eri lihaksiin.

2. Hyppykyykky

Hyppykyykky kehittää myös pakaran ja reisien alueita. Se onkin yksi parhaista seksikkään takapuolen kehittäjistä. Hyppykyykky toteutetaan siten, että otat normaalin, noin hartioiden levyisen haara-asennon, josta lähdet kyykistymään. Sen jälkeen teet ”räjähtävän” hyppyliikkeen niin, että jalat ja selkä pysyvät hyppyajan suorassa. Tee useita toistoja vauhdissa.

3. Jalkaprässi

Jalkaprässi on liike, joka suoritetaan samannimisellä telineellä. Jalkaprässissä työnnetään jaloilla itsestä poispäin ”kelkkaa”, jonka painon itse voi määritellä sopivaksi. Liikettä suorittaessa täytyy muistaa, että jalkojen täytyy olla suorassa linjassa.

4. Mäkijuoksu

Kävely ja juoksu ovat molemmat hyviä liikuntalajeja, muttakun edetään ylämäkeen, pääsee peppu kunnolla töihin. Ylämäkijuoksu kuluttaahyvin pois mahdollisia ylimääräisiä rasvakerroksia takapuolen alueelta.

5. Jalkakyykky painojen kanssa

Jalkakyykky painojen kanssa on lähes samanlainen kuin hyppykyykky, mutta liikkeeseen tuodaan haastetta painoilla ja hyppy jätetään tekemättä. Pidä tankoa niskasi takana tukevasti kiinni, ja tee kyykky tasapainoisesti ja hitaasti mahdollisimman syvälle. Kiinnitä huomiota jalkojen asentoon.

Nämä liikkeet muodostavat pepunmuokkauksen ABC:n. Tee harjoitteita monipuolisesti ja saat palkinnoksi takapuolen, jota muut saavat kadehtia ja joka varmasti kääntää katseita. Toisaalta saatat huomata myös itsetuntosi kohenevan. Treenaaminenhan sitä paitsi tuo aina uutta puhtia myös lakanoiden väliin.

Kommentoi »