Kauneus & Terveys

Erilainen Flow: Näin liikut ja syöt terveellisesti festareilla

Erilainen Flow: Näin liikut ja syöt terveellisesti festareilla

Flow-festivaaleilla on uusi hyvän olon alue, missä joogataan ja syödään ravinteikasta kasvisruokaa.
Teksti Anna Kauhala
Kuvat tapahtumanjärjestäjät
Mainos

Helsingin Suvilahdessa 11.-13.8. järjestettävät Flow-festivaalit voi tänä vuonna kokea uudella tavalla hyvinvointiin keskittyneellä Backyard-alueella. Edellisenä vuosina siellä on soinut klubimusiikki, tulevana viikonloppuna siellä joogataan, syödään terveellistä kasvisruokaa, rentoudutaan taiteen keskellä ja kuunnellaan rauhallista ja mystistä ambient-musiikkia.

ALOITA FESTARIT JOOGALLA

Suuntaa Backyardille heti porttien auetessa, niin pääset virittäytymään festaritunnelmaan joogalla. Roots Helsingin ilmaiset tunnit kestävät noin 20 minuuttia, ja niiden teemana on lempeän letkeä flow. Joogavaatteita ei tarvita, ja matot löytyvät paikan päältä. Sunnuntaina joogataan lasten kanssa.

SYÖ KASVISRUOKAA

Energiatasosi pysyy korkealla ja keho kevyenä, kun tankkaat ravitsevaa kasvisruokaa. Backyardilla on tarjolla Roots Helsingin, Baba Foodsin ja CocoVin annoksia. Maista ainakin:

- Baban Full Platea, jossa on falafeleja ja tahnoja

- Rootsin Suomibowlia, jossa on tattaria, tilli-sinappimarinoitua nyhtökauraa ja hernekreemiä

- CocoVin Herbal quinottoa, joka on miniversoin viimeistelty kvinoalautanen 

HERKUTTELE HYVIN

Maista jälkiruoaksi raakakakkuja, tuorepuuroja tai smootheita. Viimeistele ateria vegaanisella erikoiskahvilla tai Théhuoneen vihreällä teellä tai matchalatella. 

RENTOUDU JA NAUTI

Istu alas ja kuuntele mystistä ambient-musiikkia. Tai ihastele vuoden nuoren muotoilijan Laura Väinölän Altar of Attraction -teosta. Se on kasveista rakennettu alttari.

Lue myös:

Kuka hyötyy mehuista?

7 vinkkiä kasvisten lisäämiseen

Yhdistele kasviproteiineja oikein

Julkaistu: 9.8.2017