Kauneus ja Terveys

Älä sano tätä leijonalle

Älä sano tätä leijonalle
Varoitus! Älä erehdy lausumaan leijonalle (22.7.-23.8.) mitään typerää – eli kielteistä - hänen takamuksestaan tai huonosta ihostaan.
Julkaistu: 25.6.2015

Satu Ruotsalaisen Parisuhdeastrologiaa-kirja (WSOY 2006) nimittäin tietää, että leijona ottaa riidan leimahtaessa nämä karmeat loukkaukset esille yhä uudestaan ja uudestaan.

Parempi onkin kehua ja kannustaa, sillä ylistyssanojen paisteessa leijona kukoistaa eikä elämä hänen rinnallaan käy koskaan tylsäksi. Ruotsalainen kuvailee leijonaa hulvattomaksi valloittajaksi, joka on parisuhteessaan kuitenkin hyvin uskollinen. Flirttailla hän saattaa siellä täällä, mutta lupauksiaan hän ei petä.

Leijonanharja tavoittelee lauman parasta yksilöä ja hakee viehättävää, yksilöllistä kumppania, tietää Annan rakkaushoroskooppi. Tähtikartan kuninkaallinen on suorapuheinen ja ajoittain minäkeskeinen ja pöyhkeilevä – mutta samalla romanttinen ja lämmin, kertoo puolestaan Ennustukset.com-sivusto.

Ruotsalaisen kirjassa listataan leijonan piirteisiin muun muassa kiivaus, dramaattisuus, itsekkyys, luovuus, uskollisuus, energisyys ja suvaitsevaisuus.

Leijonia ovat Ruotsalaisen mukaan esimerkiksi Katri Helena, Jari Sillanpää, Jennifer Lopez ja Madonna. Tähtikartan kuninkaallisiin kuuluvat myös Melanie Griffith, Lisa Kudrow ja Arnold Schwarzenegger, kertoo Energiakeskus.com.

Kommentoi »