Terve.fi

Äidit paljastavat: Parhaat seksiasennot raskausaikana - K18

Äidit paljastavat: Parhaat seksiasennot raskausaikana - K18
Julkaistu: 21.9.2010

Raskaus, varsinkin pidemmälle edetessään, tuo kuitenkin omat ongelmansa seksin harrastamiseen. Ongelmia voi tulla muun muassa tyydyttävän nautinnon saamisen kanssa, sillä monilla naisilla raskaus voida mukanaan orgasmivaikeuksia, etenkin jos nainen on synnyttänyt jo aiemmin.

Toisaalta seksiasennotkin voivat tuottaa päänvaivaa, sillä naisen kasvava mahanseutu asettaa haasteita mukavien asentojen löytämiselle. 

Maha tiellä – kokeile lukijoiden suosittelemia seksiasentoja

Helistimen keskustelufoorumilla naiset ovatkin antaneet toisilleen vertaistukea asiassa. Kukapa parhaiden seksiasentojen löytämisessä voisi auttaa paremmin kuin naiset, jotka ovat tai ovat olleet vastaavassa tilanteessa.

Tässä Terve.fi:n keskustelijoiden parhaita vinkkejä seksiasennoiksi raskausajalle:

”Lusikka asento meillä pelitti loistavasti. eli kyljellään ja mies on takana.”

”Joo, takaa on kyl kaikkein toimivin oikein ison masun kanssa.. Itteä ainakin lopussa ahisti mahan näkeminen tuossa puuhassa sen verran, et parempi ettei sitä nähnyt..Tai sitten paksu tyyny pepun & selän alle ja edestäpäin. Tää on aika kiva ihan ilman masuakin…”

”Pöydän reunalla. Siis nainen selällään ja mies seisaallaan, tyyny tai muuta pehmustetta selän ja pepun alle jos tarve vaatii (varsinkin jos pöytä ei ole tarpeeksi korkea osumaan oikeaan kohtaan miehen anatomiaa). Ei tule vatsa tielle.”

”Yksi vaihtoehto on, ja jossa paljon itse tulee harrastettua seksiä.. (kyllä, vaikka viikkojakin jo 37!!!) minä kyljelläni, mies ns polviseisonnassa.. minun alempi jalkani miehen jalkojen välissä, päällimmäinen jalkani joko miehen lantiolla tai sitten hän pitää jalkaani koholla tai välillä päällimmäinen jalka koukussa.. tässä asennossa massu ei häiritse rakastelua, vaan onnistuu hyvin.. itse tosin annan usein vielä vauhtia omalla lantiollani, kädet sängynpäädyssä tai seinässä tukea ottaen..”

”Kokeilkaapas sellaista asentoa, jossa mies makaa selällään sängyllä jalat “laidan” yli ja nainen tulee siihen istumaan jalat tukevasti maassa. Mies voi vaikka käsillä auttaa työntämällä takaapäin selästä tai nousta hieman ylemmäs esim. kyynerpäiden varaan. toimii. en ole varma mutta asennon nimi saattaa olla käänteinen cowgirl.”

Toisessa viestiketjussa puolestaan kuvaillaan asentoja, joissa naiset kertovat helpoiten saavansa niin sanottuja emätinorgasmeja:

”Parhaiten kun mies on leveässä istuma-asennossa polvillaan, minä hieman yläpuolella ( = muunnos lähetyssaarnaajasta), niin että penis liikkuu alhaalta ylöspäin tavoittaen emättimen g-pisteen. Joskus onnistuu emätinorkun saaminen myös ratsastusasennossa.”

”Käytännössä se tarkoittaa sitä että kun vaikka istut hajareisin miehen päällä niin nojaat eteenpäin niin että miehen iho hieroo klitorista ja samalla vehje tietysti liikkuu sisällä ja kun alkaa tuntua tarpeeksi hyvältä niin nojaa taaksepäin niin että se vehje painaa enemmän sitä emätintä etupuolelta….”

”Kokeilkaapa niin että ensin kiihotatte enemmän tuota klitorispuolta ja ennen orgasmia siirrätte sen kosketuksen sinne emätinpuolelle… Käytännössä se tarkoittaa sitä että kun vaikka istut hajareisin miehen päällä niin nojaat eteenpäin niin että miehen iho hieroo klitorista ja samalla vehje tietysti liikkuu sisällä ja kun alkaa tuntua tarpeeksi hyvältä niin nojaa taaksepäin niin että se vehje painaa enemmän sitä emätintä etupuolelta…. eli muistelisin että tässä puolen vuoden sisälle tuli telkusta ohjema jossa kerrottiin että emätinorgasmi vaatii ensin klitoriksen ärsytystä tai ärsytystä kummassakun kohdassa samanaikaisesti…”

”Joku tuolla aiemmin kyseli, miten voi opetella saamaan emätinorgasmeja. Itse olen saanut niitä pienestä pitäen itsetyydyttäen helpommin kuin klitorisorkkuja. Yhdynnässä olen onnistunut kuitenkin vasta nyt yli 3-kymppisenä nykyisen mieheni kanssa. Ratsastusasennossa saan kaikkein helpoimmin ja alkuun hieroin klitorista tässä miestä vasten ja samalla penis painoi emättimen pepun puoleista seinämää. Nyt en tarvitse klittahierontaa mukaan, vaan peniksen painaminen oikeaan kohtaan riittää. Lähetyssaarnaaja-asennossa tämä onnistuu edelleen ainoastaan laittamalla jalkani yhteen ja penis hieroo liikkuessaan sekä osittain klittaa ja koko emättimen matkalta.”

Lue lisää:

Kommentoi »