Hyvinvointi

Onko seksiviesti pettämistä? Näin suomalaiset vastaavat

Onko vihjaileva Facebook-viesti tai tekstari pettämistä? Näin vastattiin Suuressa suomalaisessa seksikyselyssä.

19.5.2015 Terve.fi

Mikä on mielestäsi pettämistä parisuhteen ulkopuolisen henkilön kanssa? Yli puolet vastaajista kertoo Suuressa suomalaisessa seksikyselyssä 2014, että vihjaileva viesti on pettämistä.

Tarkemmin ottaen 55 prosenttia ilmoittaa kannakseen, että vihjaileva tekstiviesti, Facebook-viesti tai sähköposti on pettämistä.

Osa (18%) pitää pettämisenä myös sitä, että unelmoi toisesta. Silmäpeli nyt ainakin on vieraalle ruoholle menemistä, ilmoittaa 22 prosenttia vastaajista. Halailu ylittää rajan 28 prosentin mielestä ja suutelu 24 prosentin mukaan.

Joidenkin mielestä pettämistä on myös se, että ollaan yhdessä ilman esimerkiksi silmäpeliä, hyväilyä ja halailua. Kymmenen prosenttia kertoo, että pitää tällaista pettämisenä.

Kaikkein selvimmin pettämistä on vastaajien mielestä yhdyntä. Kun ollaan näin pitkällä, petetään todellakin, ilmoittaa 98 prosenttia vastaajista.

Suuri suomalainen seksikysely 2014 toteutettiin Terve.fi-sivustolla keväällä ja alkukesällä 2014 yhdessä Huippukiva.fi:n kanssa. Kyselyyn tuli 8 615 vastausta. Sen toteutti Terve Media Oy, joka tuottaa Terve.fi-sivustoa.

Lähde: Suuri suomalainen seksikysely 2014, Terve Media Oy

Lue myös:

Millainen on hyvä seksikumppani? 20 suomalaisten kertomusta

Harkinnassa seksisuhde? Toimi näin

Näin parannat seksuaalista älykkyyttäsi  

Lue lisää
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirjeet tästä!

Voimaa ja viisautta suoraan sähköpostiisi