Terve.fi

Erektio: Faktoja, joita mies ei viitsi erektiostaan kertoa

Erektio: Faktoja, joita mies ei viitsi erektiostaan kertoa
Erektiofaktoja, joista lähes kaikki miehet kärsivät, mutta eivät niistä viitsi puhua. Lue lisää.
Julkaistu 19.5.2015

Peniksen käyttäytymistä ei voi aina ymmärtää. Jos kisakunto iskee päälle helposti, on kyseessä miehelle sekä etu että kirous. Women’s Health luetteli muutamia sellaisia erektiofaktoja, joista lähes kaikki miehet kärsivät, mutta eivät niistä viitsi puhua.

1. Erektiot ovat välillä täysin kontrolloimattomia

Ajatukset viehättävästä henkilöstä, puhelimen värinä, romanttinen elokuva? Oikeastaan mikä vain voi johtaa erektion syntymiseen nuorilla miehillä.

2. Ne voivat olla epäluotettavia

Kaikilla miehillä ei ole luottamuspulaa erektion ylläpidon kanssa, mutta osalla on. Yksikin huono kokemus ja erektion lopahtaminen kesken hommien voi aiheuttaa alitajuntaisen jännityksen laukeamisen tulevaisuuden seksikokemuksissa. Huomattavasti yleisempi epäluotettavan erektion aiheuttaja on kuitenkin alkoholi. ”Viskimunalla” heiluessa ei yleensä tule kuin paha mieli.

3. Jokainen erektio on erilainen

Koska penikset ovat kaikilla erilaiset, ovat myöskin erektiot henkilökohtaisia. Vaikka nainen ei huomaisi eroa, mies osaa kertoa, että juuri tämänpäiväinen erektio on erityisen jämäkkä.

4. Niitä ei kiinnosta aika eikä paikka

Kuten aiemmin jo mainittiin, erektiot ovat välillä kontrolloimattomia. Töissä, koulussa, kaupan kassalla – missä vaan. Olet todennäköisesti ollut töissä kovasta erektiosta kärsineen miehen kanssa.

5. Se voi sattua

Kun veri pysyy jäykistyneessä peniksessä kauan, on vaarana kipu. Puolikin tuntia voi jo tuntua tympeältä, mutta verrattuna vaikkapa erektiolääkkeiden tuottamiin pidempiin erektioihin puolen tunnin särky on vielä pientä.

6. Miehet pelkäävät kuollakseen, että he menettäisivät erektionsaantikykynsä

Viagran ja Cialiksen suosio ei ole tullut tyhjästä: miehet tekevät lähes mitä vain, jotta erektiot säilyisivät hamaan loppuun asti.

Lue lisää:

1 kommentti