8 x tämän hetken himotuimmat paidat ja mekot

8 x tämän hetken himotuimmat paidat ja mekot
Kevään ehdoton paita- ja mekkotrendi on olkapäiden paljastaminen. Katso kahdeksan upeaa vaihtoehtoa!
Julkaistu 18.5.2016

1. Pirtsakkaa ja hentoa

Nämä olkaimettomat, off-shoulder -malliset topit ovat kevään hittituote. Paitojen leikkaus paljastaa olkapäät mutta peittää käsivarret, mikä tekee siitä kivan sekä lämpimiin kevätpäiviin että viileämpiin iltoihin. Olkaimettomia toppeja löytyy myös croptoppeina lämpimämpään kesäsäähän.

Yhdistä yksivärinen paita vaikka raidallisiin palazzohousuihin. Kuviollisiin paitoihin käy parhaiten neutraalit värit, kuten valkoinen, musta, beige tai farkku. Kivat röyhelöhihat antavat tyttömäisen vaikutelman. 

Sinapinkeltainen toppi 15e, Monki. Sinivalkoraidallinen paita 19,95e, Zara. Kukkakuviollinen paita 12,99e, H&M. Valkoinen kirjailtu paita 39,95e, Lindex. 

2. Arkeen ja juhlaan

Leikkisät olkaimettomat haalarit ja mekot tuovat piristystä sekä arkeen että juhlaan kirkkailla väreillään ja kuvioillaan.

Vaihtele asusteita haalareiden ja mekkojen kanssa tilanteen mukaan ja saat näistä kokonaisuuksia, joita voit käyttää aamusta iltaan.

Punainen haalari röyhelöillä 59,95e, Zara. Kuviollinen sortsihaalari 35,99e, Mango. Keltainen mekko 54,95e, River Island (Nelly.com). Valkoinen kirjailtu sortsihaalari 39,99e, H&M. 

Lue myös:

Kommentoi »