Kauneus ja Terveys

4 x kuumin kevättyyli edullisesti

4 x kuumin kevättyyli edullisesti
Loihdimme neljä asukokonaisuutta, jotka hankit alle 150 eurolla tai panosta muutamalla kympillä kauden hittivaatteisiin.
Julkaistu: 4.5.2016

Kevätbudjetti tiukassa? Ei hätää, seuraavat kevään tyylikkäimmät arkiasut hankit huokealla. Panosta vain muutamaan avainvaatteeseen.

1. Valkoinen pitkähihainen ribbineulospaita on yksi kevään järkevin ostos

Pue se nyt hihattomien kesämekkojen alle: hae inspiraatiota 1990-luvulta, vaikka Melrose Place -tv-sarjasta. Kun otat nyt käyttöön hempeät kukkamekot, saat niille lisää käyttöpäiviä muutaman hellepäivän rinnalle.

2. Yhdistä ribbineulospaita minkä tahansa minihameen kanssa

Tässä on ehdottomasti kevään helpoin asu! Laita jalkaan tennarit, nilkkurit tai tolppakorot.

Catwalk-kuva: Courrèges ss16, Leena Aro. Trikoopaita 24,95 e, Bik Bok. Sifonkinen maksimekko 59,99 e, H&M. Farkkuhame 29,95 e, Zara. Aurinkolasit 9,95 e, Lindex. Vans-tennarit 65 e, ellos.fi.

3. Kevään mukavimmat housut ovat keveät ja hulmuavat palazzot

Ne puetaan silkki- tai neulostopin kanssa. Viimeistele tyyli lyhyellä farkkutakilla tai ylisuurella jakulla. Tolppakorkojen rinnalla matalat kärkitossut sopivat tyyliin.

Huomaa, että vartalonmyötäinen ribbineulospaita toimii loistavasti myös palazzo-housujen kanssa.

Catwalk-kuva Each x Other ss16, Leena Aro. Farkkutakki 34,99 e, H&M. Palazzo-housut 35,99 e, Mango. Tolppakorot 85 e ja silkkitoppi 55e, Stories.com.

4. Olkapäät paljastava paita on sesongin kuumin juttu

Sen voit helposti yhdistää edellisissä kohdissa mainittujen alaosien kanssa, mutta aallonharjalla olet, kun yhdistät señorita-paidan maksihameen kanssa. Pidä tyyli joko sellaisenaan tai lisää röykkiöittäin riipuksia ja käsirenkaita.

Nyt tyyli toimii nilkkureiden kanssa, kesällä laita jalkaan sandaalit. Usko pois: tässä asuyhdistelmässä haluat viipyä aina alkusyksyyn!  Muista vain rasvata paljaat olkapäät!

Catwalk-kuva Bluegirl ss16, Leena Aro. Paita 29,95 e, Zara. Maksihame 49,99 e, Mango. Hapsukorvikset 9,99 e, H&M. Nahkasandaalit 32,95 e, Miss Selfridge, Zalando.fi.

Pääkuva: Chloé ss16, Leena Aro

Kommentoi »