Terve.fi

Ehkä vähän kinky? Myyttejä kinkyilystä

Ehkä vähän kinky? Myyttejä kinkyilystä
Miksi ei saisi olla kinky? Tai mitä se edes tavikselle tarkoittaa? Yleisimmät kinkyilyä koskevat myytit. Lue lisää.
Julkaistu: 21.2.2015

Miksi ei saisi olla kinky? Tai mitä se edes tavikselle tarkoittaa? Men’s Health ottaa käsittelyyn yleisimmät kinkyilyä koskevat myytit.

1. Kinky on käytännössä sitä, että makuuhuone näyttää vankityrmältä

Tarua. Kinky ei tarkoita automaattisesti nahkaa tai nänninipistimiä tai bdsm-skeneä, vaan uusia seksileluja tai uusia ideoita ylipäätään. Ja ovathan kaikista yleisimmin kinkyksi miellettävistä asioista piiskaaminen, roolileikit, fetissit ja lelut yleisiä noin muutenkin. Leluja ja piiskaamista kun on tutkimusten mukaan kokeillut reilusti yli puolet aikuisista.

2. Kinkyillä ei voi kysymättä toiselta lupaa

Tarua. Tietenkin voi, mutta totta kai luvan kysyminen ja asioista keskusteleminen etukäteen kannattaa aina. Jotkut pitävät yllätyksistä, toiset eivät.

3. Anaaliseksi ei ole enää samanlainen myytti kuin ennen

Totta. Tutkimusten mukaan anaaliseksi on osa yhä useamman seksielämää ja jatkuvasti kasvavat määrät ihmisiä ovat valmiita sitä kokeilemaan. Arviolta noin puolet aikuisista on ainakin kokeillut anaaliseksiä.

4. Kinkystä ja käsitteen alle kuuluvasta sisällöstä ollaan samaa mieltä

Tarua. Kinky tarkoittaa jokaiselle eri asiaa, olkoon se sitten seksiä uudessa paikassa, sidettä silmillä tai dungeon-tyyppistä fetissiluolaa. Mikä tahansa tuhmuus saa sinut syttymään – kinky on juuri sitä.

5. Herätessä kroppa on täynnä ruhjeita

Tarua. Kinkyä on edelleen monenlaista. Jos pidät piiskaamisesta tai sitomisesta, jälkiä voi toki jäädä.

Lue lisää:

Kommentoi »