Terve.fi

Erotiikkaa vai romantiikkaa - katse paljastaa

Erotiikkaa vai romantiikkaa - katse paljastaa
Erotiikkaa vai romantiikkaa: Kuinka tietää, kiinnostaako naista jatkaa kanssasi pidemmälle? Katso häntä silmiin, kehottaa Chicagon yliopiston tuore tutkimus. Lue lisää aiheesta erotiikkaa vai romantiikkaa.
Julkaistu: 10.10.2014

Kuinka tietää, kiinnostaako naista jatkaa kanssasi pidemmälle? Katso häntä silmiin, kehottaa Chicagon yliopiston tuore tutkimus.

Men’s Health kertoo tutkimuksesta, jossa koehenkilöt katsoivat vastakkaisen sukupuolen edustajien kuvia ja valitsivat äkkiä, saiko kuvasta seksuaalisen halun vaiko rakkauden fiiliksen.

Rakkautta nähneet ihmiset katsoivat suurimmaksi osaksi kuvan henkilön kasvoja, kun taas himoa nähneet katselivat koko kroppaa. Tutkija Stephanie Cacioppon mukaan ihmiset ovat huonoja tai vastahankoisia kertomaan rakkauden tai himon tunteista henkilölle, mutta katse kertoo onneksi paljon.

- Tuloksemme näyttävät, että henkilön katse muuttuu hänen tavoitteensa mukaan, oli sitten kyseessä romantiikka tai erotiikka.

Toisin sanoen, jos katseenne kohtaavat pikaisesti, ei kannata vielä kuvitella liikoja. Mutta jos nainen katsoo sinua intensiivisesti päästä varpaisiin, voi hän miettiä jotain hieman tuhmempaakin.

Lähde:  Men’s Health

Lue lisää:

Kommentoi »