Terve.fi

Tässäkö on Euroopan viriilein mies?

Tässäkö on Euroopan viriilein mies?
Julkaistu: 21.3.2014

Pohjoisessa Saksassa nykyisin asuva Houben on lähestymässä sadan rajapyykkiä. Siitettyjä lapsia on nimittäin tällä hetkellä 98. BBC News kertoo, että matkaoppaana toimiva herrasmies oli aiemmin luovuttanut anonyymisti ”lahjaansa” spermapankille, mutta anonyymin luovutuksen kieltämisen jälkeen Houben on luovuttanut spermaa perinteisemmällä menetelmällä. Teho on miehen mukaan aivan eri luokkaa kuin hedelmöityshoidoissa.

- Ihmiset kuvittelevat, että se on pelkkää seksiä ilman vastuuta. Mutta olen ainoa, jolle voi puhua hedelmöityshoitojen epäonnistuttua, Houben korjaa.

Houbenin asiakkaina käy paljon sinkkunaisia, mutta myös pariskuntia, jotka ovat yrittäneet saada lasta jo vuosien ajan. Kun hedelmöityshoidoistakaan ei ole ollut apua, Houbenista on. Äkkiseltään voisi kuitenkin kuvitella, että varsinkin miehelle asia voi käydä raskaaksi kumppanin harrastaessa seksiä toisen kanssa, vaikkakin yhteisen hyvän nimissä.

- Asia olisikin varmasti vaikea, jos pari ei olisi tällaisessa tilanteessa. Esimerkiksi yksi auttamani pariskunta ajoi tänne 1600 kilometriä kerran kuussa kolmen kuukauden ajan. He olivat kokeilleet onneaan klinikoilla 15 vuoden ajan ja käyttäneet kaikki säästönsä siihen, mutta heille hoidot eivät tuoneet onnistumista. He kävivät täällä ja nyt heillä on lapsi. Se tunne on paljon vahvempi kuin ”jahas, vaimoni harrastaa seksiä ventovieraan kanssa”-tunne.

Lue koko alkuperäinen juttu täältä!

2 kommenttia