Terve.fi

Raskauslaskuri

Raskauslaskuri
Raskauslaskuri, Hedelmöitysaika, Laskettu aika: Laskureilla (Raskauslaskuri (raskauskiekko), Hedelmöitysaika, Laskettu aika) lasket nopeasti raskauteen liittyvät päivämäärät.
Teksti

Erilaisilla laskureilla tarkastat nopeasti ja näppärästi usean raskauteen liittyvän päivämäärän. Raskauslaskuri tai raskauskiekko. Palvelulla on monta nimeä, mutta yhtäkaikki saat pikaisesti tietoosi milloin hedelmöitys on tapahtunut ja milloin laskettuaika.

Missä vaiheessa kiertoa raskaaksi? 

Ovulaatiolaskurilla saat selville milloin ovulaatio tapahtuu ja hedelmöitys on todennäköisintä. Syötä laskuriin kuukautisten alkamispäivä ja kierron pituus. Lue lisää hedelmöittymisestä ja raskauden alkamisesta ja selvitä missä vaiheessa raskausoireet alkavat ja missä vaiheessa raskaus näkyy?

Milloin tulin raskaaksi?

Minä päivänä hedelmöitys on tapahtunut? Muistatko milloin viimeiset kuukautiset olivat? Syötä kuukautisten alkamispäivä ja kierron pituus. Hedelmöityslaskuri kertoo sinulle hedelmöityspäivän. Seuraa raskauden etenemistä viikko viikolta.

Milloin on laskettuaika?

Ihana, jännittävä synnytys. Mille päivälle laskettuaika sattuu? Tarkista laskurilla synnytyspäivä. Lue lisää raskauden viimeisestä kolmanneksesta.

Lue lisää:

Julkaistu: 17.3.2014
Kommentoi »