Kauneus & Terveys

5 vinkkiä kuinka näyttää kauniilta läpi festareiden

Festariolosuhteet antavat haastetta perinteisille kauneustoimenpiteille. Valmistautuminen on kaiken a ja o.
Kuvat Fotolia

1 Valmistaudu kotona huolellisesti, niin pääset helpommalla paikan päällä. Värjää tai värjäytä hiukset ja ota kulmiin ja ripsiin kestoväri. Vahaa, epiloi tai sheivaa ihokarvat. Ripsipidennykset ja kynsien geelilakkaus säästävät nekin kallista  musiikinkuuntelu-, auringonotto- ja flirttailuaikaa.

2 Kevennä meikkipussiasi ­ennen reissua ja mieti, mitä todella tarvitset. Suosi monitoimituotteita ja kevyitä pakkauksia. Hyödynnä naistenlehtien välissä tulevat tuotenäytepussit. Muista ottaa mukaan peili, festarivessoissa niitä­ ei ole.3 Pakkaa keikoille mukaan riisi- tai puuteripaperia, johon­ voit painella fanituksen kasvoille nostaman kiillon. Myös talkki ja minikokoinen lähdevesisuihke raikastavat liian kuumaa tunnelmaa.

4 Sähköpistokkeita on festarialueilla harvassa. Jos kauneudenhoitorutiinisi vaativat paljon sähkölaitteita, harkitse hotellimajoitusta. Voisiko kiharat tehdä kihartimen sijaan lettien avulla? Entä tarvitseko välttämättä hiustenkuivaajaa? Aurinko kuivattaa hiukset hetkessä ja suolasuihkeen kanssa saat upean rantalookin! 5 Festivaalireissu voi olla­ myös kauneusmatkailua. Ota selvää festarikaupunkien erikoiskauneushoidoista ja parhaista osaajista ja varaa hoitoajat jo ennakkoon.

Lue myös:

Julkaistu: 13.7.2017
Kommentoi »