Hyvinvointi

4 yksinkertaista vinkkiä kumppanin ilahduttamiseen

Parisuhdetta voi aina parantaa – jopa silloin, kun tuntee kaiken menevän nappiin. Parisuhteen parantaminen on itse asiassa maalaisjärjen käyttöä, joten sitä noudattamalla ja pikkuasioita tekemällä saat aikaan ihmeitä.

Teksti Mika Luosujärvi
Kuvat Thinkstock
5.2.2016

1. Kukkia!

Women’s Healthin mukaan kukkia kannattaa ostaa naiselle, vaikkei mikään merkkipäivä olekaan. Kukkien on tutkimuksissa huomattu olevan tehokkaita viehätysvoiman nostajia ja kyllähän ne kertovat, että mies on satsannut saadakseen sinut onnelliseksi ilman mitään taka-ajatuksia.

2. Illallinen ulkona töiden jälkeen

Kun olet aivan poikki töiden jälkeen, toisen varaama hemmotteluillallinen on kuin taivaan lahja. Mies kertoo sillä, että hän haluaa auttaa sinua jaksamaan raskaassa työssäsi.

3. Siivoaminen

Kun tulet töistä kotiin, mies on siivonnut koko talon lattiasta kattoon ja täyttänyt jääkaapin herkuilla. Moni mies luulee, että naisen hemmotteluun tarvitaan aina rahaa, mutta siivoaminen ei ole kallista ja sillä saa naisen kuin naisen iloiseksi.

4. Bileiden väliin jättäminen seuran vuoksi

Miehelläsi olisi ollut eilen poikaporukan ryyppäjäiset, mutta hän päättikin jäädä seuraksesi. Se kertoo siitä, että mies on valmis uhraamaan paljon vuoksesi. Mutta hän myös odottaa, että sinulla on rahkeita tehdä samoin.

Lähde: Women´s Health

Lue lisää
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirjeet tästä!

Voimaa ja viisautta suoraan sähköpostiisi