4 x trendikkäimmät silmälasit

4 x trendikkäimmät silmälasit
Silmälasimuoti suosii nyt puuterisävyjä ja liukuvärejä. Esittelemme neljä trendiä.
Julkaistu 24.5.2016

1. Keveys ja yksinkertaisuus

Jos haluat pysyä trendeissä mukana, älä valitse kehyksiä, joissa on logoja tai strasseja aisoissa. Nyt suositaan hyvin kevyitä ja pelkistettyjä malleja. Aisat voivat olla hyvin ohuetkin. 

2. Naisellisuus

Ennen monet kehykset olivat unisex-malleja, nyt suositaan selvästi feminiinisiä ja maskuliinisia silmälaseja. Naisellisissa laseissa on hieman kissamaisuutta kehysten yläosassa. Se tuo edullisen kohotuksen kasvoille.

Parma round -hopeiset kehykset 44 e, Favoptic. Kultaiset kehykset Armo Small 40 e, Favoptic. Punaiset kehykset WOOWin Come On 2 219 e, Synsam. Mustat kehykset Moschino 179 e, Specsavers.

3. Puuteriset sävyt

Mallistoissa on aina olemassa mustia, ruskeita, harmaita ja punaisia laseja, mutta nyt tarjolla on myös puuterisia sävyjä. Ne mukailevat nudemuotia, mutta sopivat hyvin myös tummien vaatteiden kanssa.

4. Läpikuultavuus

Jos vahva vihreä tai punainen tuntuu liian voimakkaalta, kokeile läpikuultavaa versiota. Valon määrän mukaan niiden väri vaihtelee tummasta hieman vaaleaan. Osa läpikuultavista kehyksistä on myös liukuvärjättyjä.

B. Langin Frosted vaaleanpunaiset kehykset 88 e, Lensway. Arezzo Transparent oranssinsävyiset kehykset 51 e, Favoptic. Läpikuultavat kehykset Trieste transparent 39 e. Kuviolliset kehykset Gucci 370 e, Synsam. 

Asiantuntija tuotejohtaja Tanja Korteniemi/Specsavers

Lue myös: 

Kommentoi »