3 x nahkatakki - valitse omasi!

3 x nahkatakki - valitse omasi!
Nahkatakki näyttää nyt aivan uudelta. Mustan ja lyhyen lisäksi tarjolla on värillisiä, pitkiä ja mokkanahkaisia.
Julkaistu 13.8.2015

Nahkatakki 179 e, H&M. Nilkkurit 29,95 e, Zalando.fi. Neulemekko 49,95 e, Gina Tricot.

Biker – tuo nahkatakkien klassikko, on aina hyvä valinta ensiostajalle. Se on mitä vaivattomin pukea eri tyylien kanssa, eikä vaikutelma ole koskaan liian puunattu. Aluksi vaikutelma saattaa olla tyylillesi liian raju, mutta pian takista tulee jokapäiväinen käyttövaate. Tyyliä pehmennät, kun puet takin silkki- tai neulemekon kanssa.

Kun olet nahkatakkiostoksilla, sovita eri vaihtoehtoja. Pienetkin yksityiskohdat, kuten kauluksen leveys, niitit, taskut ja epoletit vaikuttavat kokonaiskuvaan. Tarkista, että takki istuu hyvin hartioilta ja pystyt liikuttamaan käsiäsi.

Erityisesti harteikas välttää yksityiskohtia olkapäillä, ja on tarkka, ettei nahkatakki näytä päällä laatikkomaiselta ja liian maskuliiniselta.

Farkut 59,95 e, Gina Tricot. Sandaalit 74,95 e, Topshop, Zalando.fi. Mokkanahkatakki 360 e, Topshop.com. Lierihattu 39,95 e, Zalando.fi. Neule 25,95 e, Mango.

Tulevan syksyn suosikki, pitkä nahkatakki, on täydellinen suojavaate. Se on helppo pukea hame-paita-yhdistelmän ja mekon kanssa.

Kiinnitä takkiostoksilla huomio mallin istuvuuteen. Aavistuksenkin liian iso takki pilaa kokonaiskuvan. Ole siis tarkka, että nahkatakki on muotoonommeltu ja vyötärölinja tarpeeksi kapea. Plussaa on solmittava vyö, jolla loihdit helposti vartalolinjan esille.

Haluatko mukailla ajan trendejä? Pue pitkä nahkatakki leveälahkeisten farkkujen ja pooloneuleen kanssa. Huomaa kuitenkin tämä: pitkä nahkatakki ei ole pillifarkkujen ja tennareiden kaveri.

Mokkanahkatakki 67,95 e, Zara. Paita 14,99 e, H&M. Hame 29,99 e, Mango. Kengät 39,95 e, Nelly.com.

Mokkanahka on perinteistä nahkapintaa lempeämpi vaihtoehto. Kokeile syksyn herkullisia sävyjä, kuten metsänvihreää, poltettua oranssia tai ruskean eri vivahteita. Mokkanahkatakkeja löytyy nyt joka lähtöön: on rotsia ja väljää kimonomallia. Valitse malli vartalotyyppisi mukaan. Esimerkiksi kimonolinjainen takki näyttää kauniilta omenavartalon yllä.  

Nahkatakki on aina sijoitus, joten muista huoltaa sitä oikein. Suojaa takin kaulus huivilla ihon ja hiusten rasvalta. Tuuleta takkia usein. Esimerkiksi heti sateen jälkeen, kun ilman kosteus on suurimmillaan. Käytä nahalle tarkoitettua suoja-aineita. Näin varmistat, että ajaton nahkatakki palvelee käyttäjäänsä vuodesta toiseen.

Kommentoi »