Terve.fi

Onko mahdollista? - 88709

Onko mahdollista? - 88709

Merja Tuomi-Nikula

Lääketieteen lisensiaatti

Merja Tuomi-Nikula

Kysymys:

Haluaisin vain saada vastauksen asiantuntijalta kuka varmasti osaa vastata kunnolla. Tyhmä ajatus häiritsee kovin, enkä jotenkaa saa rauhaa siltä. Eli onko mitenkään mahdollista tulla yleisvessasta raskaaksi? Odotamme nyt mieheni kanssa ensimmäistä lastamme ja tietenkin olen joutunut käyttämään yleisvessoja ovulaation aikana. Ja joskus vessat on kaameassa kunnossa. Onko tämä nyt jotain raskaushormoneja kun tämmöisen ajatuksen olen päähäni saanut. Eli onko mahdollista tulla raskaaksi yleisvessasta ja siitä vedestä (tai reunoista) kun kävin siellä niin pöntöstä roiskahti kunnolla vettä alapäähäni. Eli jos joku mies on juuri runkannut pönttöön ennen minua eikä ole vetänyt vaikka vessaa ja vettä roiskahtaa alapäähäni niin eihän ole mahdollista tulla raskaaksi siitä? Tämä raskaus on niin odotettu ja olemme onnellisia ja tämmöinen ajatus pilaa vaan odotustamme. En edes miehelleni kehtaa ajatuksistani sanoa.

Näytä vastaus

Vastaus:

Hyvä Kysyjä,

Voit huokaista helpotuksesta ja saada vapautettua ajatuksesi po. asiasta. Raskaaksitulon mahdollisuutta yleisestä WC:n käytöstä ei ole.

Onneksi olkoon raskaudesta ja Hyvää ihanaa raskauden aikaa.

Ystävällisin terveisin,

Merja tuomi-Nikula

Julkaistu: 5.12.2017

Kysy ja asiantuntijamme vastaavat

Kirjoitathan kysymyksesi riittävän yksityiskohtaisesti, jotta voimme antaa mahdollisimman tarkan vastauksen. Valitsemme parhaat kysymykset ja julkaisemme ne. Nimeäsi ja yhteystietojasi ei julkaista.