Värianalyysi nyt

Värianalyysi nyt
Tietyt värit saavat silmäsi ja kasvosi hehkumaan, mutta sääntöjen rikkominen on hauskaa! Ihosi hehkuu myös silloin, kun pukeudut väreihin, jotka tekevät sinut iloiseksi.
Julkaistu 1.3.2012

1980-luvulla asu kuin asu muokattiin värianalyysin mukaisesti erisävyisillä huiveilla. Alkuperäisessä värianalyysissä ihon, hiusten ja silmien väri määrää vuodenajan. Lämpimät värit ovat keväälle ja syksylle ominaisia, viileät puolestaan kesälle ja talvelle. Sääntöjä ei kuitenkaan kannata tuijottaa liian tiukasti.

Kokosimme kevätmallistojen parhaat ylä- ja alaosat sekä kengät eri vuodenajoille.

Kevät

Kevään värit ovat kirkkaita, kermaisia ja valovoimaisia. Kokeile lehtivihreää, auringonkeltaista, taivaansinistä, kamelin- ja pähkinänruskeaa, unikonpunaista sekä persikkaa. Kun haluat pukeutua hillitysti, valitse lämpöisiä betoninharmaita. Sähäkämpiä värejä voi testata ensin hameissa ja housuissa tai vain asusteissa.

Näyttelijä Jennifer Anistonin iho ja hiukset hohtavat keväälle tyypillistä lämpöä. Pidä meikki simppelinä ja korosta hehkua aurinkopuuterilla.

1. H&M:n hame 39,95 €. 2. Brooklynin avokkaat 149 €. 3. Esprit de Corpin paita 49,95 €. 4. H&M:n hame 29,95 €. 5. Dividedin nilkkurit 29,95 €, H&M. 6. Ted Bakerin paita 149 €.

Kesä

Kesän värit ovat huurteisia, vesimäisiä ja keveitä kuin akvarellit. Pastellit ovat viileitä ja puuterisia. Murretut vispipuuronpunaiset, kylmät hiekanruskeat, lemmikinsininen ja vedenvihreä ovat kesän värejä. Piristä asua sitruunankeltaisella.

Näyttelijä Amanda Seyfriedin rusoposket ja siniset silmät ovat kuulaan viileät. Hiukset ovat hillityn tuhkan vaaleat. Ruusuinen poskipuna kirkastaa ihon sävyä.

1. H&M:n kengät 39,95 €. 2. H&M:n paita 29,95 €. 3. Minnan paita Naomi Top 195 €. 4. H&M:n avokkaat 39,95 €. 5. Lipsyn mekko 139,90 €. 6. Design by Katri/n:n mekko 239 €.

Syksy

Syksy hehkuu ruskan väreissä. Mausteiset ruskeat, punaiset ja keltaiset ovat syksylle ominaisiavärejä. Punaiset loistavat täyteläisinä. Vihreät ovat sekä tummia että vaaleita levän, metsän ja sammaleen sävyjä. Raikasta asua lämpimillä sinisillä.

Näyttelijä Drew Barrymoren liukuvärjätystä tukasta tulee mieleen syksy: tyvi on jo kasvanut luonnollisen väriseksi, mutta latvat ovat vielä kesän jäljiltä auringon paahtamat. Syksyihmisen utuinen silmämeikki syntyy perinteisillä ruskeilla tai trendikkäillä luumunsävyisillä luomiväreillä.

1. Philosophy Blues Originalin toppi 199 €. 2. Espritin paita 59,95 €. 3. H&M:n housut 39,95 €. 4. Marni at H&M:n hame 79,95 €. 5. Biancon nilkkurit 109,95 €. 6. Liu Jo Jeansin mekko 155 €.

Talvi

Talvi sädehtii jäisissä jalokiviväreissä. Smaragdinvihreä, rubiininpunainen ja safiirinsininen ovattalven luottovärejä. Aniliini ja valkoinen saavat hehkua kirkkaina. Kokeile kohtalokkaita, peittäviä ja rohkeita perusvärejä vaaleiden sävyjen kanssa.

Näyttelijä-laulaja Zooey Deschanel on tumma, mutta viileä kaunotar. Hehkuva aniliininpunainen poskipuna korostaa tähden lumikkimaista lookia. Pidä hiukset kiiltävinä ja kokeile viileänsävyistä huulipunaa.

1. Indiskan neule 29,90 €. 2. H&M:n nahkahame 79,95 €. 3. Sandwichin takki 129,95 €. 4. Ted Bakerin mekko 199 €. 5. Cravo & Canelan kengät 125 €. 6. Twist & Tangon hame 75 €.

Kommentoi »