Kauneus & Terveys

Valitse sopiva päivävoide herkälle iholle – Vahva iho, vahva sinä

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ:
L’Oréal Paris

Valitse sopiva päivävoide herkälle iholle – Vahva iho, vahva sinä

Kasvojesi iho joutuu päivittäin koville, kun ulkoiset haittatekijät ja stressi kiusaavat sitä. Tiikeriyrttiä sisältävä päivävoide auttaa ihoasi palautumaan.

Iho on herkkä, ja siitä täytyy pitää huolta. Erityisen tärkeää on valita päivävoide, joka ei ärsytä ihoasi vaan suojaa ja vahvistaa sitä.

– Ulkoiset tekijät, kuten saasteet, saattavat heikentää ihon suojamuuria, ikään kuin tehdä reikiä kilpeen, kertoo L’Oréal Paris’n tieteellisen viestinnän johtaja, tohtori Rocio Rivera.

Myös stressi ja ihon kuivuminen voivat ikäännyttää ihoasi.

Centella Asiatica eli tiikeriyrtti

Centella Asiatica, eli tiikeriyrtti, on ollut käytössä jo muinaisessa kiinalaisessa lääketieteessä hoitavien ominaisuuksien ansiosta. Suomessa myös rohtosammakonputkena tunnettu Centella Asiatica on saanut nimensä siitä, että legendan mukaan tiikerit kieriskelivät siinä parannellakseen haavojaan.

Vahvista herkkää ihoa

Kun perinteisiä hoitomuotoja on yhdistetty moderniin tutkimukseen ja teknologiaan, tuloksena on herkälle iholle sopiva L’Oréal Paris Revitalift Cica Cream -tuotesarja: päivävoide, yövoide ja silmänympärysvoide. Centella Asiatica osana Cica Cream -voiteiden koostumusta auttaa vahvistamaan ihon suojamuuria. Säännöllisen käytön seurauksena tulokset ovat tehokkaita.

Cica Cream -ihonhoitosarjamme on hypoallergeeninen, ja se soveltuu herkälle iholle. Aamulla levitetty päivävoide vaikuttaa päivän ajan, auttaa ihoasi palautumaan ja suojaa sitä ulkoisilta haittatekijöiltä ja stressin vaikutuksilta.

Centella Asiatican lisäksi Cica Cream sisältää myös monia muita ainesosia. Yhdessä ne kaikki muodostavat koostumuksen, jonka ansiosta voiteemme myös lisää ihon elastisuutta ja silottaa ryppyjä. Ihossasi voi myös olla pieniä inflammaatioita, jotka voivat nopeuttaa ikääntymisen merkkien ilmenemistä. Cica Cream auttaa taistelemaan ikääntymisen merkkejä vastaan.

Levitä Cica Cream -päivävoide ja silmänympärysvoide puhtaalle iholle aamuisin ja yövoide iltaisin. Säännöllisesti käytettynä Cica Cream -ihonhoitosarja auttaa ihoasi näyttämään virkistyneeltä ja nuorekkaalta.

Katso myös:

Kokeile hellää kasvohierontaa aamutoimien yhteydessä!

Lue lisää Cica Cream -tuotesarjasta!

Cica Cream -tuotesarjassa on päivä- ja yövoide sekä silmänympärysvoide.
Julkaistu: 14.6.2018