Kauneus & Terveys

Kasvohieronta: Hellä aamuherätys iholle

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ:
L’Oréal Paris

Kasvohieronta: Hellä aamuherätys iholle

Ikääntyminen ja ulkoiset tekijät ovat iholle armottomia. Kasvohieronta aamutoimien yhteydessä on hellä ja hyvä tapa hoitaa ihoa.

Ikääntymisen ja ulkoisten tekijöiden vaikutukset näkyvät ihon elastisuuden katoamisena, ryppyinä sekä ihon kuivuutena. Aloita päivä hoitamalla ihoa ja tekemällä hellä kasvohieronta.

  1. Puhdista kasvot ja sipaise otsalle, poskille ja leualle pieni määrä palauttavaa L’Oréal Revitalift Cica Cream -päivävoidetta.
  2. Laita molemmat kädet hellästi kasvoillesi ja pyöritä hellästi, pienin liikkein sormilla ympyrää noin 10 kertaa ja levitä samalla voide kasvoille.
  3. Keskity hieroessasi ajattelemaan, miltä juuri nyt tuntuu. Jos ajatukset lähtevät harhailemaan, palauta ne lempeästi kasvoihin.
  4. Sivele pehmeästi molempien käsien etu- ja keskisormella otsaa ja anna liikkeen jatkua silmien välistä ohimoille.
  5. Hiero kevyesti, kunnes voide on imeytynyt. Levitä silmänympärysiholle Cica Cream -sarjan silmänympärysvoidetta taputtelemalla kevyesti sormenpäillä sisänurkasta ulkonurkkaan päin.
  6. Pitele lopuksi kasvoja hellästi kämmenten välissä ja toivota itsellesi ihanaa päivää.

Centella Asiatica eli tiikeriyrtti on ollut käytössä on muinaisessa kiinalaisessa lääketieteessä.

Mikä on Cica Cream?

L’Oréal Paris Revitalift Cica Cream on Centella Asiatica -ainesosaa sisältävä anti-age-ihonhoitosarja kasvoille. Se on hypoallergeeninen ja sopii herkälle iholle. Koostumukset taistelevat ikääntymisen merkkejä ja ulkoisia tekijöitä vastaan.

Centella Asiatica -uutetta on käytetty jo muinaisessa kiinalaisessa lääketieteessä, ja legendan mukaan tiikerit kieriskelivät Centella Asiatica -kasvien päällä parannellakseen haavojaan. Säännöllisesti käytettynä L’Oréal Paris Revitalift Cica Cream -ihonhoitosarja muun muassa lisää ihon elastisuutta, auttaa ihoa palautumaan ja taistelemaan ikääntymisen merkkejä vastaan.

Katso myös:

Miksi iho tarvitsee vahvistusta ja miten sitä voi vahvistaa?

Lisätietoa Cica Cream -tuotesarjasta löydät tästä.

L’Oréal ParisCica Cream -päivävoide pitää ihon virkeänä.
Julkaistu: 14.6.2018