Kauneus & Terveys

Tunne olosi hyväksi! Lue bloggaaja Kriseldan vinkit itsevarmaan oloon

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ:
Sloggi
Itsevarmuus ja hyvä olo kulkevat käsi kädessä. Kun olo on mukava, on omat vahvuudetkin helpompi nähdä. Lue bloggaaja Kriseldan ajatukset aiheesta.

Bloggaaja Kriselda Mustonen tietää, mikä on alusvaatteiden vaikutus hyvään oloon ja itsevarmuuteen.

”Mukavat ja omantuntuiset alusvaatteet ovat kaiken A ja O. Puristavat ja kiristävät alusvaatteet häiritsevät pitkin päivää, näkyvät inhottavasti tiukempien vaatteiden läpi ja voivat vaikuttaa itsevarmuuteen", Kriselda sanoo.

Zero Feel -alusasuihin kuuluu kaksi erilaista yläosaa. Kriseldan päällä Zero Feel Top uutuusvärissä angora.

Hyvät liivit eivät tunnu tai näy

Hyvissä alusvaatteissa on helppo tuntea olonsa hyväksi. Sloggin vastaus epämukaville alusvaatteille on sloggi Zero Feel- tuotesarja. Sarjaan kuuluu hipster-malliset alushousut ja kaksi rintaliivimallia: Bra Top -leikkaus ja Bralette, jossa on kapeammat olkaimet ja V-muotoinen dekoltee.

Zero Feel -tuotteita saa seitsemässä eri värissä. Kriseldan vaatekaapista löytyy tällä hetkellä runsaasti vaaleita neuleita. Tämän vuoksi hänen suosikkisävynsä Zero Feel- tuotteissa on vaalea angora. "Alusvaatteiden värin pitää olla sävy sävyyn muiden vaatteiden kanssa, jotta ne eivät näy vaatteiden läpi", hän toteaa.

Saumattomat rintaliivit ovat vaatteiden alla näkymättömät, mikä helpottaa vaatteiden valitsemista. Saumattomuudesta on hyötyä myös alaosissa, kun alusvaate ei näy housujen tai hameen alta. Sloggi Zero Feel -alusasut ovat saumattomia, ja ne myös mukautuvat luonnollisesti liikkeisiin joustavan stretch-materiaalin ansiosta. Sloggin Zero Feel -alusvaatteet ovat kuin toinen iho. Liivit mukautuvat muotoihisi ilman vartalosi muokkausta.

Zero Feel -alusasuihin kuuluu myös Bralette, jossa on kapeammat olkaimet ja V-muotoinen dekoltee.

Itsevarmuus koostuu monesta asiasta

Hyvää tunnetta omasta itsestä voi kehittää monilla eri keinoilla. Mukavien ja inspiroivien asioiden tekeminen on hyväksi ihan jokaiselle. Se, mistä hyvä olo tulee, on henkilökohtaista. Yksi voimaantuu kirjojen lukemisesta, toinen seinäkiipeilystä. ”Hyvinvointi koostuu monesta tekijästä. Minulle tärkeimpiä ovat hyvä ruoka, parhaiden ystävien seura, hikinen hotjoogatunti, kunnon yöunet ja kivat työprojektit”, Kriselda kertoo.

Itsevarmuus kehittyy vähitellen, joten hyvän olon saavuttamisesta ei kannata tehdä suoritusta. Itseään kannattaa kuunnella.

”Kaiken perusta on tasapaino. Joogan ja vihersmoothieiden lisäksi elämään kuuluu yhtä lailla löhöily, pizza ja viini.”

Julkaistu: 11.12.2018
Kommentoi »