Testi: Kevyt meikkivoide rasiassa

Testi: Kevyt meikkivoide rasiassa
Suojakertoimelliset tyynymeikit sopivat hyvin kevyeen kesämeikkiin, mutta saako niillä peittävää ja kestävää jälkeä? Testasimme!
Julkaistu: 4.7.2017

Dior Capture Totale Dreamskin Cushion, 97 e (sisältää täyttöpakkauksen) 

Lupaus: 

Kenelle: Aikuisille naisille ja ylellisiin meikkeihin panostaville. 4 sävyä.

Tulos: Kevyesti peittävä. Ihosta tulee kuulas ja matta.

Arvio: Hoitava koostumus antaa hehkua. Peittää kevyesti, mutta vaatii lisäksi peitetuotteen. Vaikka ihoni on kuivahko, otsa kiiltelee hiukan iltapäivällä. Tässä tyynymeikkivoiteessa on korkea suojakerroin ja kaunis, toimiva rasia. Kallis mutta täytettävä. Testin parhaimmistoa.

Lancôme Teint Idole Ultra Cushion, 49,90 e

Lupaus: Peittää ihon epätäydellisyyksiä ja kosteuttaa. Viilentää. Kestää pitkään. Luonnollinen lopputulos. Helppo kerrostaa. Uudelleen täytettävä. Suojakerroin 50.

Kenelle: Peittävää mutta kevyen tuntuista meikkiä hakeville. 6 sävyä.

Tulos: Peittävä ja luonnollisen matta.

Arvio: Tämä tyynymeikkivoide tuntuu todella kevyeltä mutta kätkee silti hyvin tummat silmänaluset ja muut ihon sävyerot. Tätä voi kerrostaa ilman pakkeli­vaikutelmaa. Antaa luontevan, himmeäpintaisen lopputuloksen. Viilentää ihoa. Kunnon suojakerroin. Testin peittävin. Paras!

L’Oréal Paris Nude Magique Cushion, 18,90 e

Lupaus: Antaa kasvoille raikkaan, luonnollisen hehkun ja meikittömän tunteen. Kosteuttaa ja tekee ihosta säteilevän. Peittävyyttä voi lisätä kerrostamalla. Suojakerroin 25.

Kenelle: Raikasta ilmettä hakeville. Sopii herkälle iholle. 4 sävyä.

Tulos: Kevyt tai keskipeittävä.

Arvio: Kevyt ja raikas. Tyynymeikkivoide peittää sävyerot muttei tummia silmänalusia. Erinomainen perusmeikki, jos ihossa ei ole peiteltävää. Hyvä hinta-laatu­suhde.

The Body Shop Fresh Nude Cushion, 29,90 e

Lupaus: Silottaa ihoa välittömästi. Suojaa ja kosteuttaa 24 tuntia. Viilentää ihoa yhden asteen. Tuntuu raikkaalta ja näyttää luonnolliselta. Suojakerroin 25.

Kenelle: Kevyttä meikkiä toivovalle. Sopii herkkä­ihoisille ja vegaaneille. 5 sävyä.

Tulos: Kevyt. Puolimatta ja kuulas.

Arvio: Todella kevyt ja kuulas. Sopii niille, jotka eivät tarvitse peittävyyttä ja arastelevat meikki­voiteita. En huomaa silottavaa vaikutusta. Testin ainoa tuote, josta erottaa hennon tuoksun. Rasian valkoinen kansi likaantuu helposti.

Yves Rocher Couleurs Nature Pure Light Cushion, 27,90 e

Lupaus: Tekee ihostasi täydellisen ja säteilevän heleän. Sisältää ravitsevaa babassuöljyä. Hajusteeton ja parabeeniton. Ei suojakerrointa.

Kenelle: Heleää ja raikasta meikkiä hakevalle. 6 sävyä.

Tulos: Puolipeittävä tai peittävä. Heleä.

Arvio: Tulos on testin hehkuvin. Saatavilla on myös hyvin vaaleita sävyjä. Tällä jos millä saa meikittömän meikin! Todella hyvä. Harmi, ettei tuotteessa ole suoja­kerrointa. Valkoinen rasia on kaunis mutta menee äkkiä likaiseksi.

Yves Saint Laurent Encre de Peau Cushion, 66 e

Lupaus: Kevyt koostumus luo pitkäkestoisen ja heleän meikkipohjan. Kosteuttaa ja viilentää ihoa. Helppo kerrostaa. Uudelleen täytettävä. Suojakerroin 29.

Kenelle: Hoitavan ja peittävän meikin ystävälle. 6 sävyä.

Tulos: Peittävä. Matta ja heleä.

Arvio: Peittää hyvin ja tuntuu kosteuttavalta. Heti meikkaamisen jälkeen lopputulos näyttää erinomaiselta: tasaiselta ja sopivan matalta. Iltapäivällä otsa kiiltelee hieman. Ylellinen rasia. Hyvä, joskin hintava.

LUE MYÖS: 

Kommentoi »