Täydellinen uimapuku sinun vartalollesi

Täydellinen uimapuku sinun vartalollesi
Oletko runsas omena, kapeaharteinen päärynä vai leveäharteinen y? Näillä vinkeillä löydät täydellisen uimapuvun itsellesi.
Teksti
|
Kuvat
Julkaistu 9.6.2017

NAISELLINEN TIIMALASI TUO KURVIT ESILLE

Suosi näitä: Käytä uimapukua, joka imartelee täydellisesti kurvikasta vartaloa. Tai hanki kevyesti topattu balconette-bikiniliivi, joka antaa täydellisen muodon ja tuen sekä pieni- että suuririntaiselle. Alaosassa normaali- tai korkeavyötäröinen brief-housu on ihanteellisin, kun lahkeensuu nousee kaarevasti ylös.

Vihreät bikinit 90 e, Freya. Kuviollinen uimapuku 110 e, Fantasie. Kukkakuvioiset bikinit: kevyesti topattu bikiniliivi 20 e ja normaalivyötäröiset bikinihousut 15 e, Lindex. Muotoileva uimapuku 30 e, H&M.

RUNSAS OMENA VALITSEE LEVEÄT OLKAIMET

Suosi näitä: Panosta vartaloa muokkaavaan, v-aukkoiseen uimapukuun, jossa on etulaskokset häivyttämässä vatsan kumpua. Tarkista, että uima-asussa on leveät olkaimet ja mallissa tuetut kupit, jotka erottavat rinnat vatsasta. Tankini on hyvä kompromissi uimapuvun ja bikinin välillä: aurinkoa ottaessa topin saa rullattua ylös, uima-altaalla alas.

Kuviollisen uimapuvun etulaskokset häivyttävät mahan kummun, 105 e, Fantasie. Lascanan pinkki tankini 44,95 e, Zalando.fi ja alaosa 15 e, Lindex. Sinivalkoinen tankini ja bikinihousut 140 e, Fantasie. V-aukkoinen tankini 45 e ja muotoileva bikinialaosa 30 e, Esprit, Stockmann.com.

HOIKALLE SOPIVAT LAPPUBIKINIT

Suosi näitä: Voit suotta revitellä eri uima-asutyyleillä ja kokeilla näyttäviäkin kuoseja ja bikinimalleja. Kun kaipaat runsautta, pue päälle röyhelöiset tai kuviolliset bikinit vaaleissa väreissä. Y-vartalon ohella hoikka vartalo on ainut, joka näyttää sopusuhtaiselta narumaisissa lappubikineissä. Myös matalavyötäröinen hipsterihousu näyttää sirolta hoikan vartalon yllä.

Vihreät bikinit bandeau-yläosa 15 e ja solmittava alaosa 10 e, H&M. Raitabikinit yläosa 15 e ja alaosa 13 e, Lindex. Kaksivärinen uimapuku 38 e, Topshop. Toppi-yläosa 25 e ja alaosa 19 e, & Other Stories.

KAPEAHARTEISTA PÄÄRYNÄÄ PUKEE HALTERNECK 

Suosi näitä: Kun ylä- ja alaosa ovat eri kokoa, suosi vaateliikkeiden mix and match tarjontaa. Näin voit valita bikiniyläosaan kuviota ja alaosaan yksivärisen housun. Yläosassa päärynävartaloa pukevat halterneck ja balconette-bikiniliivit ja bandeau-yläosat. Frillahelmaisilla bikineillä tuot tarvittaessa runsautta yläosaan. Myös toppimainen yläosa näyttää kevyeltä kapeaharteisen ja pienirintaisen yllä.

Suosi alaosassa normaali- tai korkeavyötäröistä brief-housua, jossa lahkeensuu nousee kaarevasti ylös. Näin saat jalat näyttämään pidemmiltä.

Bikinitoppi 12,95 e, Gina Tricot ja alaosa 15 e, H&M. Punaiset bikinit: yläosa 19 e ja alaosa 13 e, Lindex. Bandeau-yläosa 23e ja alaosa 18 e, KappAhl. Uimapuku 94,95 e, Change.

LEVEÄHARTEINEN Y: KÄYTÄ SORTSIMALLIA

Suosi näitä: Kevyesti topattuja kolmiobikinejä ja niskan taakse sidottavaa halterneck-mallia sekä toppimaisia yläosia, kun haluat korostaa urheilullisia hartioitasi. Leveäolkaimisella balconette-liiveillä ja normaalivyötäröisillä bikinihousuilla saat vartalosi näyttämään naisellisemmalta. Sortsimaisella alaosalla puolestaan tasapainotat ylä- ja alavartalon välisiä mittaeroja.

Kokovuoratut bikiniliivit ja housut 10 e, H&M. Vaaleansiniset bikinit: yläosa 20 e ja alaosa 16 e, topshop.com. Bikinitoppi 17,90 e ja SOCin alaosa 17,90 e, Stadium. Kolmiobikinit 9,90 e ja alaosa 9,90 e SOC, Stadium.

Kommentoi »