Kauneus & Terveys

Täydellinen uimapuku sinun vartalollesi

Oletko runsas omena, kapeaharteinen päärynä vai leveäharteinen y? Näillä vinkeillä löydät täydellisen uimapuvun itsellesi.
Teksti Satu Adam
Kuvat Fotolia

NAISELLINEN TIIMALASI TUO KURVIT ESILLE

Suosi näitä: Käytä uimapukua, joka imartelee täydellisesti kurvikasta vartaloa. Tai hanki kevyesti topattu balconette-bikiniliivi, joka antaa täydellisen muodon ja tuen sekä pieni- että suuririntaiselle. Alaosassa normaali- tai korkeavyötäröinen brief-housu on ihanteellisin, kun lahkeensuu nousee kaarevasti ylös.

Vihreät bikinit 90 e, Freya. Kuviollinen uimapuku 110 e, Fantasie. Kukkakuvioiset bikinit: kevyesti topattu bikiniliivi 20 e ja normaalivyötäröiset bikinihousut 15 e, Lindex. Muotoileva uimapuku 30 e, H&M.

RUNSAS OMENA VALITSEE LEVEÄT OLKAIMET

Suosi näitä: Panosta vartaloa muokkaavaan, v-aukkoiseen uimapukuun, jossa on etulaskokset häivyttämässä vatsan kumpua. Tarkista, että uima-asussa on leveät olkaimet ja mallissa tuetut kupit, jotka erottavat rinnat vatsasta. Tankini on hyvä kompromissi uimapuvun ja bikinin välillä: aurinkoa ottaessa topin saa rullattua ylös, uima-altaalla alas.

Kuviollisen uimapuvun etulaskokset häivyttävät mahan kummun, 105 e, Fantasie. Lascanan pinkki tankini 44,95 e, Zalando.fi ja alaosa 15 e, Lindex. Sinivalkoinen tankini ja bikinihousut 140 e, Fantasie. V-aukkoinen tankini 45 e ja muotoileva bikinialaosa 30 e, Esprit, Stockmann.com.

HOIKALLE SOPIVAT LAPPUBIKINIT

Suosi näitä: Voit suotta revitellä eri uima-asutyyleillä ja kokeilla näyttäviäkin kuoseja ja bikinimalleja. Kun kaipaat runsautta, pue päälle röyhelöiset tai kuviolliset bikinit vaaleissa väreissä. Y-vartalon ohella hoikka vartalo on ainut, joka näyttää sopusuhtaiselta narumaisissa lappubikineissä. Myös matalavyötäröinen hipsterihousu näyttää sirolta hoikan vartalon yllä.

Vihreät bikinit bandeau-yläosa 15 e ja solmittava alaosa 10 e, H&M. Raitabikinit yläosa 15 e ja alaosa 13 e, Lindex. Kaksivärinen uimapuku 38 e, Topshop. Toppi-yläosa 25 e ja alaosa 19 e, & Other Stories.

KAPEAHARTEISTA PÄÄRYNÄÄ PUKEE HALTERNECK 

Suosi näitä: Kun ylä- ja alaosa ovat eri kokoa, suosi vaateliikkeiden mix and match tarjontaa. Näin voit valita bikiniyläosaan kuviota ja alaosaan yksivärisen housun. Yläosassa päärynävartaloa pukevat halterneck ja balconette-bikiniliivit ja bandeau-yläosat. Frillahelmaisilla bikineillä tuot tarvittaessa runsautta yläosaan. Myös toppimainen yläosa näyttää kevyeltä kapeaharteisen ja pienirintaisen yllä.

Suosi alaosassa normaali- tai korkeavyötäröistä brief-housua, jossa lahkeensuu nousee kaarevasti ylös. Näin saat jalat näyttämään pidemmiltä.

Bikinitoppi 12,95 e, Gina Tricot ja alaosa 15 e, H&M. Punaiset bikinit: yläosa 19 e ja alaosa 13 e, Lindex. Bandeau-yläosa 23e ja alaosa 18 e, KappAhl. Uimapuku 94,95 e, Change.

LEVEÄHARTEINEN Y: KÄYTÄ SORTSIMALLIA

Suosi näitä: Kevyesti topattuja kolmiobikinejä ja niskan taakse sidottavaa halterneck-mallia sekä toppimaisia yläosia, kun haluat korostaa urheilullisia hartioitasi. Leveäolkaimisella balconette-liiveillä ja normaalivyötäröisillä bikinihousuilla saat vartalosi näyttämään naisellisemmalta. Sortsimaisella alaosalla puolestaan tasapainotat ylä- ja alavartalon välisiä mittaeroja.

Kokovuoratut bikiniliivit ja housut 10 e, H&M. Vaaleansiniset bikinit: yläosa 20 e ja alaosa 16 e, topshop.com. Bikinitoppi 17,90 e ja SOCin alaosa 17,90 e, Stadium. Kolmiobikinit 9,90 e ja alaosa 9,90 e SOC, Stadium.

Julkaistu: 9.6.2017
Kommentoi »