Kauneus & Terveys

Tällainen on Prinssi Harryn puolison Meghan Marklen tyyliTällainen on Prinssi Harryn puolison Meghan Marklen tyyli

Näyttelijä Meghan Markle on prinssi Harryn tyylikäs puoliso. Suosittua lakisarjaa tähdittänyt nainen oli jo ennen hoviin menoa seurattu muotikuningatar. Nappaa vinkit eleettömään muttei tylsään tyyliin!
Teksti Hanna Pesonen
Kuvat valmistajat, Buzz Photo, Lehtikuva

Meghan Markle, 37, on prinssi Harryn puoliso, alun perin Yhdysvalloista kotoisin oleva näyttelijä. Tekee hyväntekeväisyystyötä muun muassa World Visionille. Tunnetaan Rachel Canen roolista TV-sarjassa Pukumiehet. Meghan ja Harry myönsivät suhteensa marraskuussa 2016.

Meghan Markle

Meghan Marklen tyyli

Meghanin tyyli on linjakas ja yksinkertainen mutta säväyttävä. Hän käyttää vain vähän asusteita. Meghan on suunnitellut nimeään kantavan vaatemalliston kanadalaiselle Reitmansille.

Kauneus

Brunetella on vahvat piirteet. Hän korostaa meikillä ruskeita silmiään ja kaunista, pisamaista ihoaan. Hänen pitkien ripsiensä salaisuus on kuulemma hoitava Revitalash-seerumi.

Treeni & ruoka

Meghan jakoi aiemmin ruoka- ja matkavinkkejään thetig.com-sivustollaan. Hän joogaa ja hyötyliikkuu. Tähti noudattaa arkipäivät vegaaniruokavaliota, mutta ottaa vapauksia viikonloppuisin. Hän rakastaa hiilihydraatteja, erityisesti ranskalaisia perunoita ja pastaa.

Nappaa Meghan Marklen tyyli

Meghan Markle on seurattu tyylikuningatar.

Hyvävartaloista pukevat tyköistuvat mekot. Wow Couturen Detalied Shoulder Bodycon 109,95 e, Nelly. Roosa villakangastakki sopii upeasti brunetelle. 79,95 e, Zara. Canada-villahuivi muistuttaa Torontossa kuvatusta Pukumiehet-sarjasta, 120 e, Acne Studios. Nudet avokkaat ovat sekä Meghanin että roolihahmonsa suosikit. Yasmin-korkokengät 149,95 e, Michael Kors.

Ruoka on Meg­hanin intohimo. Kokkauspuuhissa suojaa Marimekon Tuppurainen-essu. 39,50 e. Oman elämänsä kuninkaallisille sopii silikoninen Kruunut-pikkuleipämuotti, 19,90 e, pikkuleipuri.fi. Tietokone pysyy suojassa Cath Kidstonin laukussa. 69,95 e, Zalando. Tv-sarjassa näyttelijä joi kahvinsa Arabian 24 h Tuokio -mukista. 17,90 e. Kruunupantoja voi etsiä netistä ja esimerkiksi H&M:n lastenosastolta. Meghan suosii vaaleita huulia. Clarinsin Instant Light Lip Balm Perfector hoitaa ja antaa hennon värin. 24,95 e.

Juttu on julkaistu Kauneus & Terveys -lehdessä 16/2016.

Julkaistu: 27.11.2017