Terve.fi

Tällainen lahja sopii hurmaavalle neitsyelle

Tällainen lahja sopii hurmaavalle neitsyelle
Rakkaushoroskooppi, neitsyt: ahkeruus, maanläheisyys, tarkkuus ja käytännöllisyys listataan horoskoopiltaan neitsyiden (23.8.-23.9.) piirteisiin Satu Ruotsalaisen Parisuhdeastrologiaa-kirjassa (WSOY 2006)
Julkaistu: 21.11.2012

Kelpaisiko kumppaniksesi ahkera, maanläheinen Keanu Reeves tai onko naisihanteesi tarkka, käytännöllinen Sophia Loren?

Ei sen puoleen, että olisi mitään varmaa tietoa siitä, että juuri nämä adjektiivit kuvailevat Reevesiä ja Lorenia – mutta ahkeruus, maanläheisyys, tarkkuus ja käytännöllisyys listataan horoskoopiltaan neitsyiden (23.8.-23.9.) piirteisiin Satu Ruotsalaisen Parisuhdeastrologiaa-kirjassa (WSOY 2006). Reeves ja Loren ovat neitsyitä siinä missä Michael Jackson, Sauli Niinistö ja Karita Tuomolakin.

Myös Salma Hayek, Äiti Teresa ja Beyonce Knowles edustavat samaa maamerkkiä, kertoo Energiakeskus.com-sivusto.

Vaikka tarkkuus ja siisteys usein yhdistetään neitsyeen, ei kannata antaa tämän hämätä: neitsytnainenkaan tuskin haluaa jynssätä parkettia jatkuvasti, huomauttaa Horoskooppi.com-sivusto. Parketinjynssääjän asemesta neitsytnaisesta voi saada kumppanin, joka tahtoo kehittää itseään ja maailmaa, jossa elää.

Neitsytmies taas osaa herättää turvallisuudentunteen kumppanissaan, kertoo sama sivusto. Tunteet ja järkevät periaatteet voivat hänellä sekoittua. Valikoiva ja nirsokin hän voi olla eikä hän pysty noin vain luottamaan tai heittäytymään rakkauden huumaan.

Ruotsalaisen mukaan pikkutarkka neitsyt saattaa parisuhteessa pitää ihanasti kaapit järjestyksessä ja raha-asiat organisoituna, mutta toisaalta siisteys- ja järjestyskäsitys saattaa altistaa suhteen toistuville kinasteluille. Ehkäpä Ruotsalainen tulee tarjonneeksi tähän myös lääkettä: kumppanin voisi olla suotavaa osata hellyttää neitsyen tiukkaa asennetta leppoisalla vapaa-ajan vietolla, huumorilla ja arkipäivän iloilla.

Ruotsalainen vinkkaa, että paras lahja neitsyelle on hemmottelumatka tai kylpyläloma hierontoineen. Velvollisuudentunteen karistaminen ainakin hetkeksi neitsyen harteilta ei varmasti tee mitenkään hallaa.

Jos tekemättömät työt, täydellisyydentavoittelu ja liika ankaruus itseä kohtaan eivät rassaa neitsyttä, hän on Ruotsalaisen sanoin mitä miellyttävin ja hurmaavin kumppani.

1 kommentti