Kauneus & Terveys

Supertähdet tapasivat Pariisissa

Supertähdet tapasivat Pariisissa
Näyttelijä Julia Robertsin ja Isabella Rossellinin tapaaminen kosketti yleisöä Pariisissa. Kauneus ja Terveys oli paikalla, kun maailman kauneimmat naiset kohtasivat.

Poikkeuksellisen huikea tähtisade valaisi Lancomen 80-vuotissynttäreitä Pariisissa tiistaina. Paikaille saapui maailman kauneimpia naisia, kuten Julia Roberts ja Isabella Rossellini. Molemmat esiintyvät nykyään julkisuudessa säästeliäästi, ja heidän yllään leijuu mystinen salaperäisyys.

Molemmat tähdet olivat pukeutuneet miehekkäästi. Isabella, 63, eräänlaiseen frakkiin ja Oscar-palkittu Julia, 47, pitkään, maskuliiniseen bleiseriin, joka lähes peitti hänen minihameensa.

Lavalla esiintyivät myös näyttelijät Kate Winslet, Penelope Cruz ja Lupita Nyong´o. Penelope ja Lupita ovat Oscar-palkittuja. Kaikki ovat toimineet Lancomen tunnuskasvoina.

Kutsuvierasjoukko hämmästeli sitä, miten nämä naiset on saatu samaan paikkaan yhtä aikaa. Juhlat järjestettiin Casino de Paris -teatterissa.

Isabella Rossellini piti tunteikkaan puheen. Hän kertoi olevansa onnellinen siitä, että on saanut tuoda kauneutta naisten elämään ympäri maailman. Rossellini oli vuosia tunnuksena Tresor-tuoksulle, joka on Suomessakin kaikkien aikojen myydyimpiä parfyymeita.

Tähdet piipahtivat lavalla ja jatkoivat juhlimista omassa aidatussa tilassaan kansan keskuudessa. Kate Winslet ja Isabella Rossellini juttelivat iloisesti ja pitkään keskenään.

Penelope Cruz jammaili innostuneesti Kylie Minoguen keikan tahdissa. Julia Roberts sen sijaan poistui piiloon nopeasti.

Julkaistu: 8.7.2015
Kommentoi »