Kauneus ja Terveys

Suomalaisten meikkimiesten parhaat vinkit!

Suomalaisten meikkimiesten parhaat vinkit!
Huipputaitavat Aarni, Henry ja Teemu paljastavat kauneusvinkkinsä ja suosikkituotteensa.
Julkaistu: 17.10.2016

AARNI MIKKOLA, 24: MEIKINKIINNITYSSUIHKE 

Työskentelen freelancer-meikkitaitelijana sekä minulla on myös parturi-kampaajan tutkinto. Teen muun muassa musiikkivideoita ja mainoskuvauksia.

Drag-hahmoni on Jayden Mars. Teatteri on intohimoni, ja sitä kautta kiinnostuin drag-harrastuksesta sekä meikkaamisesta.

Jayden Mars kuvauksissa. Lähde: jaydenmarsofficial

Kestävä meikki on kuvauksissa tärkeää. Drag-meikin salainen ase on meikinkiinnityssuihke. Suosittelen sen kokeilemista, jos meikki kuluu liiaksi päivän aikana.

Kiinnityssuihke saa meikin kestämään paremmin tekemällä kasvoille hikeä ja likaa hylkivän kalvon.

Ikisuosikkini on Make Up Foreverin Mist & Fix -meikinkiinnityssuihke 26,20 e/125 ml, joka ikään kuin sulattaa meikin luonnolliseksi ja koko päivän kestäväksi.

Kaunis meikkipohja syntyy hyvin hoidetulle iholle. Tärkeintä olisi pestä meikit aina pois ennen nukkumaan menoa, vaikka olisi kuinka väsynyt.

Pesen kasvojani ahkerasti. Drag-meikin poistan kaksoispuhdistuksella. Kasvonaamioita käytän kolme kertaa viikossa.

Herkän ja epäpuhtauksiin taipuvan ihoni pesuun käytän Exuviancen Clarifying Facial Cleanser -puhdistusainetta, 39,95 e/212 ml.

Ihoni kunto on parantunut huomattavasti Foreon Luna 2 -ihonpuhdistuslaitteen 179 e avulla.  Vaaleanvioletti versio on tarkoitettu herkälle iholle.

Oma tukkani on lyhyt, mutta käsittelen työni puolesta paljon erilaisia hiuksia. Muotoilutuotteissa suosin muotovaahtoa. Sillä saa hyvin volyymia.

Lisäksi käytän kosteaan tukkaan suolasuihketta, joka antaa mukavasti rakennetta. Viimeistelen kampaukset hiuskiinteellä.

Suomalaiset ovat arkoja käyttämään montaa hiustuotetta samalla kerralla.

Kerrostamalla hiuksiin pienen määrän erilaisia tuotteita, saa yleensä paremman ja kestävämmän lopputuloksen kuin yhdellä.

Kevyesti rakennetta antava Moroccanoilin Frizz Control -silottava muotoilusuihke 29 e/100 ml ei latista. Lisäksi se poistaa sähköisyyttä.

HENRY HARJUSOLA 22, KAUNEUSVLOGGAAJA: MEIKKIPUUTERI 

 

Henryn korostusväri on aina kohdallaan. Lähde: henryharjusola

Päädyin vloggaajaksi sattumalta. Olin innostunut hauskoista videoista ja kaipasin uutta harrastusta, joten aloin kuvamaan Periscopeen live-lähetyksiä.

Suosion kasvaessa, YouTube oli luonnollinen jatkumo, koska videoita on sieltä kätevä katsoa uudelleen. Nyt seuraajia on 89 900.

Päivätyökseni toimin parturi-kampaajana. Meikkaajana olen itseoppinut.

Toivoisin, että suomalaiset uskaltaisivat kokeilla meikin kanssa. Jos meikkiä tulee liikaa, mitä sitten. Uusia ideoita voi kokeilla vapaapäivänä.

Pidän peittävästä meikkipohjasta. Luottotuotteeni on Make Up Foreverin Pro Finish Multi-Use Powder Foundation -meikkipuuteri 33 e/10 g. Se sopii täydellisesti myös rasvoittuvalle iholle, koska se tekee lopputuloksesta mattapintaisen ja nukkemaisen tasaisen.

Kirkastan kasvojeni ilmeen lisäämällä muuta pohjameikkiä vaaleampaa tuotetta silmien alle.

Väri kannattaa levittää alaspäin kapenevan kolmion mallisesti, eikä banaanimaisesti. Näin kirkastava vaikutus on voimakkaampi.

Hoidan sekaihoani kosteuttavalla naamiolla. Rasvoittuvakin iho tarvitsee kosteutusta. Usein rasvaisuus johtuu ihon kuivuudesta.

Suosikkini on V 10 Plus Okinawa Deep Sea Water Maskkosteusnaamio 43,50 e/100 ml, jonka levitän yöksi kasvoilleni.

Käytän pitkiin hiuksiini ihanaa L’anzan Healing Strength Neem Plant Silk Serum -seerumia 29,50 e/100 ml, joka tekee tukasta sileän ja kiiltävän.

Seerumi tekee erityisen hyvää hiustenpidennyksilleni.

Suoristan luonnonkiharat hiukseni aina ennen niiden kihartamista, niin lopputuloksesta tulee pörröttömämpi.

TEEMU SUMELL, 24, TUBETTAJA: MARKETIN RIPSIVÄRI 

 

Teemu tunnetaan pitkistä ripsistään. Lähde: teemusumell

Aloin kuvaamaan videoita kavereiden ehdotuksesta huumorimielellä. Meikkivideoita rupesin tekemään katsojien pyynnöstä. Moni halusi tietää miten meikkaan ja hoidan ihoani.

Kauneus on aina ollut osa henkilökohtaista elämääni.

Opiskelen parhaillani kosmetologiksi ja kosmetiikan raaka-aineet kiinnostavat. Meikkaamisessa olen itseoppinut.

Minulta kysytään usein, miten saan omista ripsistäni niin näyttävät.

Suosikkini on superhyvä ja kohtuuhintainen Maybelline New Yorkin Volum’express Colossal Mascara -ripsiväri 16,90 e/10,7 ml. Marketin ripsivärit ovat usein parempia kuin kalliimmat merkit.

Valitsen meikeiksi sellaisia tuotteita, jotka ovat hyviä iholle.

Syynään raaka-aineet tarkkaan. Vältän paljon alkoholia sisältäviä tuotteita sekä voimakkaita hajusteita.

Hajusteainesosat ärsyttävät ihoa ja luo iholle tulehdustilan, joka hajottaa kollageenia, mikä nopeuttaa ihon ennenaikaista vanhenemista.

Käytän ihokarvojen ajeluunkin hajusteetonta hiustenhoitoainetta voimakkaasti tuoksuvan karvanpoistogeelin tilalla.

Ihonhoito on juttuni ja tykkään antaa neuvoja siihen liittyen.

Moni hoitaa ihoaan liian kovakouraisesti ja voimakkailla tuotteilla. Hellemmällä otteellakin pärjää, eikä tuotteiden kuulu kirvellä iholla.

Jos kärsii näpyistä ja mustapäistä, suosittelen vaihtamaan raekuorinnat rakeettomaan happokuorintaan.

Salisyylihappo puhdistaa tukkeutuneet ihohuokoset parhaiten. Paula’s Choicen Skin Perfecting 2% BHA Liquidkasvovedestä, 31,90 e/118 ml, on ollut apua monelle. Siinä on juuri oikea pH-arvo iholle sekä riittävästi salisyylihappoa.

Hiukseni kaipaavat tuuheutta, mutta pidennyshiusten takia en voi käyttää liian tuuhentavia tuotteita. Ne saavat pidennykset takkuun.

Loistava tuote hiusten kohottamiseen ja raikastamiseen pesujen välillä on kuivasampoo. Olen käyttänyt pitkään Batisten Tropical -kuivasampoota 7,90/200 ml.

Teen hiuksiini paljon kampauksia ja uusia suosikkejani ovat Invisibobblen Nano -hiuslenkit 4,90 e/3 kpl. Niiden vieterimäinen, jämäkkä muoto ja pieni koko helpottavat kampausten tekoa.

Lue myös:

Kommentoi »