Soijaproteiini ei paranna henkistä suorituskykyä, luun tiheyttä eikä veren rasvoja vaihdevuosi-iän jälkeen
Naisista 175 jatkoi koko tutkimuksen loppuun asti. Yhden isoflavoneista, genisteiinin, pitoisuus veressä oli merkitsevästi korkeampi soijaryhmässä kuin plaseboryhmässä. Tutkimuksen päättyessä yhden vuoden kohdalla soijaryhmän naisten tulokset muistitestissä olivat hieman parempia kuin plaseboryhmässä, mutta ero ei ollut tilastollisesti merkitsevä.
Ryhmien välillä ei ollut eroja selkärangan alaosassa. Lonkkaluun yläosassa soijaryhmäläisten luun tiheys oli vähän kasvanut ja plaseboryhmässä vähentynyt, mutta tämäkään ero ei ollut tilastollisesti merkitsevä. Veren LDL-kolesteroli (ns. huono kolesteroli) ja kokonaiskolesteroli eivät muuttuneet, mutta plaseboryhmässä ne alenivat lievästi. Tutkimus ei tue arvioita, joiden mukaan soijaproteiinin sisältämät isoflavonit voisivat hidastaa vaihdevuosi-iän jälkeisiä muutoksia, kun sen käyttö aloitetaan 60-vuotiaana tai myöhemmin.