Terve.fi

Rapu pitää kuin kukkaa kämmenellä

Rapu pitää kuin kukkaa kämmenellä
Rakkaushoroskooppi, rapu: Rapu on hellä ja aistillinen kumppani, kertoo Ennustukset.com-sivusto. Hän nauttii turvallisuutta tuovista asioista ja arvostaa instituutioita ja pysyviä rakenteita.
Julkaistu: 21.11.2012

Oletpa onnekas, jos satut olemaan ravun sydämen valittu. Rapu (22.6.-22.7.) nimittäin pitää kumppaniaan kuin kukkaa kämmenellä ja kokee hyvin tärkeäksi, että sydämen valittu tuntisi olonsa turvalliseksi ja rakastetuksi.

Satu Ruotsalaisen Parisuhdastrologiaa-kirja (WSOY 2006) kertoo myös, että uskollinen, luotettava, koti- ja perhekeskeinen rapu vaatii kumppaniltaankin uskollisuutta ja luotettavuutta.

Rapu on hellä ja aistillinen kumppani, kertoo Ennustukset.com-sivusto. Hän nauttii turvallisuutta tuovista asioista ja arvostaa instituutioita ja pysyviä rakenteita.

Ravun sydämellisyys koskettaa monia. Moni ilahtuu myös siitä, miten kiireettömästi rapu on valmis tutustumaan uusiin ihmisiin, tietää Annan rakkaushoroskooppi. Omaa mielitiettyään kohtaan ei kuitenkaan kannata olla liian omistavainen, varoittaa tämä horoskooppi rapua.

Rakkauselämässä saattaa joskus näyttäytyä se, ettei rapu kestä piikittelyä ja loukkauksia. Joskus hän saattaa myös olla jääräpäinen kiukuttelija tai mököttäjä, joka haluaa riidan jälkeen hautoa omiaan omassa rauhassaan, kertoo Ruotsalaisen kirja. Kirjassa neuvotaankin antamaan ravulle välillä omaa tilaa ja rauhaa.

Maria Nordin, Martina Aitolehti ja prinsessa Victoria ovat rapuja, kertoo Annan horoskooppi. Ruotsalaisen kirjan mukaan saksiniekkoja ovat myös Meryl Streep, Tom Cruise ja Matti Nykänen.  

1 kommentti