Kauneus & Terveys

Pysy housuissasiPysy housuissasi

Lahkeissa on nyt, mistä valita. Säärten mitasta viis! Löydä suosikkisi.
Teksti Hanna Pesonen
Kuvat valmistajat, Leena Aro

Leveät lahkeet

Eudon Choin näytös

Unelmavaate pitkälle – mutta sopii myös lyhyemmille. Valitse pepusta ja reisistä istuva malli tai vajaamittaiset lahkeet, niin siluetti ei ole liian raskas. Myös korot keventävät leveiden lahkeiden purjemaisuutta.

Abstrakti kuvio, röyhelöt ja vajaamittainen lahje tekevät leveälahkeisista culottes-housuista kiinnostavat. Harmony Culottes 235 e, R/H. Korkea vyötärö antaa lisämittaa säärille, ja keventää leveiden lahkeiden luomaa siluettia. Klassinen ruutukuosi on ajaton. 310 e, See by Chloé. Tummansininen väri ja klassinen malli ovat varma valinta. Ne on helppo yhdistää monenlaiseen yläosaan. 47,95 e, Anna Field.

Korkea vyötärö

Delpozon näytös

Mainio valinta, jos haluat huijata säärillesi lisäpituutta. Kokeile taas trendikkäitä trumpettilahkeita tai vajaamittaista culottes-mallia. Kun vyötärö on korkea, ne imartelevat myös lyhytsäärisiä.

Paperipussivyötärö jatkaa muodissa. Se yhdistettynä leveisiin lahkeisiin luo hoikentavan vaikutelman. Lyosellihousut 50 e, H&M. Kuminauhavyötärö on helppo ja mukava. Röyhelö korostaa uumaa. Hieman vajaat lahkeet sopivat monelle. So Frill -housut 30 e, Gina Tricot. Trumpettilahkeet tasapainottavat leveää lantiota. Sähäkkä väri ei jää huomaamatta. 59,95 e, Topshop.

Vähän vajaat

Eudon Choin näytös

Nilkan paljastavat lahkeet pukevat monenpituisia ja -kokoisia. Erityisen keveä siluetti syntyy, kun yhdistät leveisiin culottes-housuihin sirot korot. Myös kapeissa housuissa näkee nipsaistuja lahkeita. Malli sirontaa sääriä.

Pitsilahje keventää mustien culottes-housujen ilmettä. 59,95 e, Benetton. Kukkakuosi sopii syksyynkin. Chinos-malli lyhennettynä sopii monelle vartalotyypille. 29,95 e, Zara. Klassiset puvunhousut näyttävät moderneilta, kun lahkeet ovat vajaamittaiset. Hudson Cropped -housut 175 e, Filippa K.

Haalari

Emilia Wicksteadin näytös

Se ei ollutkaan ohimenevä muotioikku! Haalari sopii sekä arkeen että juhlaan. Helppo valinta, jos et välitä vaatteiden yhdistelystä. Asun ilmettä on helppo muuttaa kengillä, asusteilla ja jakulla.

Olkapäät paljastavan mekon alla on housut! Haalari 49,95 e, Zara Leveälahkeinen halterneck-haalari on linjakas juhla-asu. Yhdistä arjessa tennareihin. Lovi-haalari 50 e, Gina Tricot. Pitkähihainen haalari on monikäyttöinen vaate. Yhdistä neule- tai farkkutakkiin. Pue korkojen tai loafereiden kera. 50 e, H&M.

Sovella huippumuotia ja kokeile

1. Housuhame

Palmer Harding näytös

Housuhame vai hamehousut? Takavuosilta tuttu hameen ja housujen yhdistelmä palaa muotiin.

Nämä ovat polvihousut, joissa on laskostettu kangasliepuke edessä. Ei vilauttelua, mutta ripaus naisellisuutta. 70 e, Esprit.

2. Koko asu samaa kuosia

Krizian näytös

Sama kuvio päästä varpaisiin on syksyn iso trendi. Hanki koko setti ja yhdistele osia myös yksivärisiin vaatteisiin.

Pitkä jakku sopii sekä ulko- että sisäkäyttöön, 124,95 e, Selected Femme. Pystyraita housuissa keventää leveitä lahkeita. 95,95 e, Selected Femme.

3. Pyjamavaikutelma

Bottega Venetan näytös

"Päiväpyjama" on edelleen muodikas. Yhdistä siihen jotain jämäkkää, kuten villakangastakki.

Silkkipusero on mukava kuin yöpaita, 280 e, Stine Goya. Silkkihousut eivät paljon paina, mutta huomataan takuulla, 270 e, Stine Goya.

Julkaistu: 4.9.2018