
Treeni ja ravinto
Purjo-omena-raejuustosalaatti
Purjo-omena-raejuustosalaatti on raikas aloitus kesän herkuttelulle.
4 annosta, valmistusaika 30 min
- 1 purjo
Marinadi:
- ½ dl öljyä
- 1 rkl omenaviinietikkaa
- 1 tl sokeria
- ½ tl suolaa
- ½ dl hienonnettua korianteria
- pieni pala punaista chiliä
Lisäksi:
- 2 vihreää omenaa
- 2 dl vihreitä, pitkiä papuja
- 10 retiisiä
- 1 prk (200 g) raejuustoa
- 1 ruukku rucolaa
- 1 dl cashewpähkinöitä
- öljyä ja mustapippuria
1. Halkaise purjo pituussuunnassa. Pese huolellisesti mullat pois. Leikkaa varsi ohuiksi suikaleiksi.2. Sekoita öljyn joukkoon kaikki ainekset. Kaada seos purjojen päälle ja anna marinoitua kylmässä salaatin valmistuksen ajan.3. Pese ja kuutioi kuorimattomat omenat.4. Leikkaa pavuista päät pois ja keitä suolatussa vedessä 3 minuuttia. Valuta ja jäähdytä.5. Pese retiisit ja leikkaa ne ohuiksi viipaleiksi.6. Laita rucola salaattivadin pohjalle ja kokoa salaatti ryhmiin tai isoksi salaatiksi. Ripottele päälle pähkinöitä, öljyä ja mustapippuria.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat