Treeni ja ravinto

Punaherukka-sweetchilihillo

Chilihillo sopii voimakkaiden makujen ystävälle.

2.3.2012

Punaherukka-chilihillo 

0,5 litran purkki (tai muutama pieni purkki)5 punaista chilipalkoa2 salottisipulia2 valkosipulinkynttä200 g pakastepunaherukoita2 dl sitruunalla maustettua valkoviinietikkaa1 dl vettä2 rkl raastettua tuoretta inkivääriä4 dl sokeria2 tl suolaa

Näin teet:

Hienonna chilit. Jos haluat hillosta tulisempaa, jätä siemenet mukaan hilloon. Muutoin poista siemenet ennen hienontamista. Hienonna myös salottisipulit ja valkosipulinkynnet.

Sulata herukoita hieman esimerkiksi mikrossa.

Mittaa kaikki aineet kattilaan ja kiehauta seos. Laske lämpöä ja anna seoksen poreilla hiljalleen noin 30 minuuttia. Seos saa jäädä tässä vaiheessa melko löysäksi.

Nosta kattila liedeltä ja jäähdytä. Purkita ja säilytä viileässä. 

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirjeet tästä!

Voimaa ja viisautta suoraan sähköpostiisi

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt