Kauneus & Terveys

Pipo päähän pakkasella! 12 muodikkainta mallia juuri nyt

Tarvitsetko uuden pipon? Esittelemme talven muodikkaimmat ja lämpimimmät myssyt.
Kuvat valmistajat, Getty Images, Leena Aro

1. Muhkeat villapipot

Kookkaat neulepipot ovat trendikkäimpiä tänäkin talvena. Pipoa valitessa kannattaa suosia luonnonmateriaaleja eli aitoa villaa, niin asuste ei nyppyynny samalla tavalla kuin keinokuituinen. Luonnonkuidut voivat myös helpottaa hiusten sähköisyyttä. Kuvan pipo: Agnona

2. Päälakipipot

Nyt ovat muotia myös "liian pienet" eli vajaamittaiset, rullareunaiset pipot, jotka peittävät lähinnä päälaen. Nämä päänmyötäiset "lyhyet" pipot eivät yllä lämmittämään korvia, mutta ne ovatkin cool! Kuvan pipo: Missoni

3. Koristeelliset pipot

Pipomuodissa näkyy myös hiuspinnitrendi. Koristeellisia pipoja on myynnissä paljon paljon, tai lakissa on vähintään näyttävä tupsu. Yksinkertaisia pipoja voi koristella myös itse kiinnittämällä ison pinnin tai rintakorun tai useita pipon reunaan. Kuvan pipo: Versace

Löydä paras pipo

1. Beige kashmirpipo on silkinpehmeä ja tyylikäs. Se sopii moneen asuun. Saatavilla myös muissa väreissä. 49 e, COS.

2. Vaalea neonkeltainen ribbipipo tuo valoa kasvoille. Kashmirvilla ei kutita. Useita värejä. 29,99 e, H&M Premium Quality.

3. Paksu, retrohenkinen raitamyssy on villaa ja pitää pään lämpimänä. Kotimaisesta myssystä on saatavilla useita värejä. 104 e, Myssyfarmi.

4. Trendiväen suosiman ribbineulepipon naamakuvio tuo hymyn huulille. Lämmin villapipo on muodikkaasti "oversize" ja ulottuu korkealle. Useita värejä. 120 e, Acne Studios.

5. Viininpunainen mohair-villasekoitepipo kestää aikaa ja katseita. Tämä on Tukholman suosituin pipo juuri nyt! Saatavilla useita värejä. 95 e, Filippa K.

6. Vaihdettava tupsu tekee kotimaisesta merinovillapiposta muunneltavan. Materiaali ei kutita ja kestää hyvin käyttöä. Pipoon kuuluu yksi tupsu, lisää voi ostaa erikseen. Useita värejä. Osa luumunvärisen pipon tuotosta ohjataan Nenäpäivä-keräykseen. 45 e, Costo.

7. Suurikokoinen chunky beanie eli pehmeän pörröinen mohair-villasekoitepipo on yhä muodikas. Vaaleansininen versio korostaa upeasti sinisiä silmiä! Saatavilla muitakin värejä. 70 e, Samuji.

8. Beige, pehmoinen alpakkasekoitemyssy on ajaton valinta, joka sopii yhteen monenlaisten asujen kanssa. 24,99 e, Lindex.

9. Muhkea Chanterelle Mohair -mohairsekoitepipo pitää pään ja mielen lämpimänä. Kuvassa sävy Verne, useita eri värejä. 70 e, Marita Huurinainen.

Ostopaikat

  • COS cosstores.com
  • H&M hm.com
  • Myssyfarmi myssyfarmi.fi
  • Acne Studios acnestudios.com
  • Filippa K filippa-k.com
  • Costo costo.fi
  • Samuji samuji.com
  • Lindex lindex.com
  • Marita Huurinainen shop.ma-ri-ta.com

Julkaistu: 8.11.2019
Kommentoi »