Pinaatti-shakshuka

Pinaatti-shakshuka
Tämä shakshukan täyteläinen versio sopii myös kasvissyöjälle.
Julkaistu 14.12.2015

Pinaatti-shakshuka (4 annosta, valmistusaika 30 min)

500 g pinaatinlehtiä4 valkosipulin kynttä viipaleina2 pientä sipulia2 rkl oliiviöljyä1 dl kermaa4 kananmunaa10 g mietoa savujuustoa suolaa ja pippuria maun mukaanpieni loraus tryffeliöljyä

1. Leikkaa pinaatinlehdistä ruodit pois ja viipaloi valkosipuli. 

2. Pilko sipulit ja kuullota ne öljyssä kullankeltaisiksi.

3. Lisää valkosipuliviipaleet ja ­pinaatti. Anna pinaatin höyrystyä ­pannulla noin kaksi minuuttia.

4. Lisää kerma ja sekoita hyvin.

5. Riko munat ja pudota ne keskelle.

6. Lisää juusto pieninä nokareina.

7. Anna kiehua noin kaksi minuuttia.

8. Mausta suolalla ja pippurilla. ­Ripottele pinnalle hieman tryffeliöljyä.

Kommentoi »