
Treeni ja ravinto
Pienet ruispizzat
Nämä pienet ruispizzat eivät lihota, mutta maistuvat herkullisilta.
Pienet ruispizzat (4 annosta, valmistusaika 15 min)
8 kpl pieniä ruisleipäviipaleita (esimerkiksi Sinuhen Jälkiuuni Ruisnepparit)noin 100 g kypsää, vähärasvaista kalkkunafileetä1 tlk säilykepersikoita1 prk raejuustoa2 kananmunan valkuaistasuolaamustapippuria
1. Kuumenna uuni 225 asteeseen.
2. Levitä pienet ruisleivät leivinpaperin päälle uunipellille.
3. Jaa kalkkunafileet ruisleipien päälle.
4. Huuhdo ja viipaloi säilykepersikat ja jaa kalkkunaleiville.
5. Erottele kananmunan valkuaiset ja sekoita ne raejuustoon. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Levitä seos leipien päälle.
6. Kuumenna uunissa noin 10 minuuttia kunnes raejuustokuorrute sulaa hieman ja leivät kuumenevat.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat