Treeni ja ravinto

Pienet ruispizzat

Nämä pienet ruispizzat eivät lihota, mutta maistuvat herkullisilta.

29.9.2015

Pienet ruispizzat (4 annosta, valmistusaika 15 min)

8 kpl pieniä ruisleipäviipaleita (esimerkiksi Sinuhen Jälkiuuni Ruisnepparit)noin 100 g kypsää, vähärasvaista kalkkunafileetä1 tlk säilykepersikoita1 prk raejuustoa2 kananmunan valkuaistasuolaamustapippuria

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen.

2. Levitä pienet ruisleivät leivinpaperin päälle uunipellille.

3. Jaa kalkkunafileet ruisleipien päälle.

4. Huuhdo ja viipaloi säilykepersikat ja jaa kalkkunaleiville.

5. Erottele kananmunan valkuaiset ja sekoita ne raejuustoon. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Levitä seos leipien päälle.

6. Kuumenna uunissa noin 10 minuuttia kunnes raejuustokuorrute sulaa hieman ja leivät kuumenevat.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirjeet tästä!

Voimaa ja viisautta suoraan sähköpostiisi

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt