Kauneus & Terveys

Komea isänpäivälahja haussa? 12 ihanaa ideaa

Komea isänpäivälahja haussa? 12 ihanaa ideaa
Miten muistaa isää tai isoisää? Nämä lahjat eivät jää kaappiin pölyttymään.

1. Kaikkien isien iholle menee Rokua Skincaren Facial Moisturizer. Miesten kotimaisen luonnon­kosmetiikka­sarjan kosteusvoiteessa on mustaherukkaöljyä ja kuusen­kerkkää. Tuoksu on mieto ja rasia upea. 55 e. 2. Ekologisen isän taskuun mahtuu Stojon The Collapsible Travel Cup -muki. Kokoontaittuva kuppi on ftalaatiton, liimaton ja BPA-vapaa. Sisältää pillin ja kuumuussuojan eikä läikytä. 19,95 e/4,7 dl. 3. Huolettoman tai ylikuormitetun pelastus on Orbit Key Finder Bluetooth -avaimenperä. Siihen liitettävä sovellus jäljittää kadonneen nipun. Avaimenperä taas paikantaa tarvittaessa puhelimen ja toimii sen kaukosäätimenä. 39,80 e.
4. Saunojaa, avantouimaria tai kotihiirtä lämmittää Black Horsen luomu­puuvillainen kylpytakki (M/L–L/XL). Vuori on pehmeää froteeta ja pinta vohvelikuvioitu. 44,90 e. 5. Koiranulkoiluttajaa tai aamulehden hakijaa ilahduttavat kotimaiset, lyhytvartiset Hai Low Winter -kumi­saappaat (34–46). Niissä on teddyvuori ja likaa keräämätön pohja. 69,90 e, Nokian jalkineet. 6. Tyyliniekalle sopii puinen rusetti. Se on hauska, kestävä ja ekologinen asuste. Trikolor-malli symbolisoi vapautta. Puu on petsattua pyökkiä. 79 e, Bewooden.

7. Kuninkaallisen tason yhdistelmä raikasta sitruunaa ja särmikästä roseepippuria on K by Dolce & Gabbana EdT. Siinä on myös muskatellisalviaa, ambraa, geraniumia, lavandiinia, setriä, vetiveriä ja patsulia. 75 e. 8. Parrakkaan lahjaksi sopii L'Oréal Men Expertin Barber Club 3-in-1 Wash. Se puhdistaa parran ja ihon sen alta sekä hoitaa. 7,70 e. 9. Jos elämäsi mies arvostaa miehekästä laatutuoksua, tämä on varma valinta. Diorin Sauvage Parfumissa on mausteista mandariinia, tonkapavun nahka-aromeja ja santelipuuta. 117 e.

10. Lahjoita isälle kirja, johon voit päästä päähenkilöksi! Isän muistojen kirja - Muistele, kirjoita, talleta on täytettävä kirja, johon isä tai isoisä voi tallettaa rakkaimmat muistonsa. 17,95 e, Suomalainen kirjakauppa. 11. Nyt ei päätä palella! Kahden kotimaisen yrityksen Balmuirin ja Billebeinon yhteistyömalliston villa-kashmirpipo lämmittää muttei kutita. Yksi koko, kolme väriä. 69 e, Stockmann. 12. Anna hänelle rukkaset, mutta vain lämmikkeeksi. Hans Companyn heijastavat rukkaset (koot 6-11) näkyvät pimeinäkin aamuina 12,95 e, Budget Sport.

Julkaistu: 7.11.2019
Kommentoi »