Pancaking tekee letistä supermuhkean!

Pancaking tekee letistä supermuhkean!
Näyttääkö lettisi palmikoinnin jälkeen ohuelta piiskalta? Ei hätää, uudista lettikampauksesi kampaajien helpolla pancaking-niksillä.
Julkaistu 29.1.2016

Lettikampaukset jatkavat tänäkin vuonna hiustrendien huipulla. Totuus kuitenkin on, että monet kokevat lettien näyttävän toivottoman ohuilta, verrattuna sosiaalisen median runsaisiin lettikampauksiin.

Kampaajien käyttämä helppo niksi tekee letistä hetkessä muhkeamman. Tekniikasta käytetään nimeä pancaking eli vapaasti suomennettuna "pannukakutus", joka viittaa pannukakun litteään muotoon.

Ideana on, että hiukset letitetään normaalisti ja sen jälkeen lettiä venytetään osio kerrallaan.

Letin teko ja venyttäminen helpottuu, kun hiuksiin suihkauttaa kuivasampoota tai suolasuihketta ennen palmikointia.

Ennen ja jälkeen kuva kalanruotoletistä. Lähde: braid_town

Ero on huomattava, etenkin kapeissa leteissä. Lähde: chrystalmstylistmt

Tee hiuksiin haluamasi letti ja palmikoi se melko tiukaksi. Löysää lettiä on hankala venyttää.

Aloita letin latvasta. Pidä letistä kiinni ja venytä hitaasti lettiä sivulle toisen käden peukaloa ja etusormea apuna käyttäen. Jatka samalla tekniikalla letin tyveen asti.

Venyttämisen tarkoituksena on avata ja litistää lettiä. Lopputuloksena on litteämmän, mutta runsaamman näköinen letti. Kampaus näyttää rennommalta ja modernimmalta kuin tavallinen letti.

Sivulle tehty kalanruotoletti näyttää ihanan huolettomalta. Lähde: amberfillerup

Tekniikka sopii kaikenlaisiin letteihin ja hiuksiin. Jos hiuksesi ovat voimakkaasti kerrostetut, venyttäminen saattaa pullauttaa esiin kerrosten latvoja.

Venytä osioita vähemmän tai älä välitä sojottamista suortuvista. Ne tekevät kampauksesta kiinnostavamman.

Venytetty letti sopii paksummillekin hiuksille. Lähde: anessaespanareid
Letin voi venyttää näinkin löysäksi. Lähde: hairbymarissasue

Letit taipuvat myös romanttiseksi juhlakampauksesi. Lähde: willowstar26

Ota mallia videolta otsalettiin.

Lähteet: Allure & Popsugar

Kommentoi »