Mainos

Nuku itsesi kauniiksi – iho uudistuu levossa

Kiireinen arki ja stressi vaikuttavat myös kasvojen ihon hyvinvointiin. Iho tarvitsee unta, sillä iho uudistuu nukkuessa. Jos vähäiset yöunet näkyvät ihollasi, kokeile uutta energiayövoidetta.

28.8.2017

Stressi, huonosti nukutut yöt ja kuormittava arki voivat näkyä myös ihossa. Väsynyt iho näyttää samealta ja harmaalta ja tuntuu, että maan vetovoima vetää sitä voimakkaasti puoleensa. Terveiden elämäntapojen, oikean ruokavalion ja säännöllisen unirytmin lisäksi kasvojen iho tarvitsee silloin tällöin lisäenergiaa.

Lisäpotku löytyy antioksidanteista. Q10plusC-tuotesarjan C-vitamiini ja Q10-koentsyymi auttavat väsynyttä ihoa palautumaan ja vahvistumaan tehokkaasti arjen rasituksista.

Uudistuneen NIVEA Q10plusC-sarjan tuotteet on suunniteltu auttamaan arjen kiireessä raikastaen kasvojen ihoa vuorokauden aikana. NIVEA Q10plusC Anti-Wrinkle + Energy Day Care SK15 päivävoide kosteuttaa kasvojen ihoa päivän aikana ja suojaa UVA ja UVB-säteiltä. Uusi NIVEA Q10plusC Anti-Wrinkle Energy Eye Treatment -silmänympärysvoide vähentää tehokkaasti pieniä juonteita silmänympärysihossa. Hoitoa täydentää NIVEA Q10plusC Anti-Wrinkle + Energy Skin Sleep Cream -energiayövoide, joka vahvistaa ihon omia uudistusmekanismeja yön aikana.

Anna ihon levätä

Vähäinen uni ja stressi ovat ihon pahimpia vihollisia. Unen jäädessä liian lyhyeksi keho alkaa tuottaa stressihormoni kortisolia. Tämä hormoni rikkoo ihon tukikudosta, kollageenia, joka ylläpitää ihon elastisuutta. Vauriot tasaantuvat onneksi nukkuessamme, silloin iho korjaa vaurioita kahdeksan kertaa nopeammin kuin päivällä.

Jos elämäntilanteesi ei anna levätä tarpeeksi, tehosta ihon uudistumisprosessia NIVEAN uudella energiayövoiteella, joka parantaa ihosolujen hapenottokykyä jopa 50 %. Yövoiteen antioksidantit antavat potkua ihosolujen energiantuotantoon, joka tukee ihon uudistumisprosesseja yön aikana.

Energiayövoiteen sisältämä energisoiva ja raikastava C-vitamiini häivyttää myös tehokkaasti ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä iholla. Uuden innovaation ansiosta iho näyttää aamulla levänneeltä ja virkeältä.

NIVEA Q10plusC Anti-Wrinkle + Energy Skin Sleep Cream -energiayövoide

  • Vahvistaa yön aikana ihon omia uudistumismekanismeja korjaamaan vaurioita
  • Erittäin tehokkaat antioksidantit: Q10 ja vahva C-vitamiini parantavat ihon hapenottokykyä 50 %
  • Iho on aamulla tasaisempi ja hehkuvampi

Beiersdorf Research

Suositushinta: NIVEA Q10plusC Anti-Wrinkle + Energy Skin Sleep Cream –energiayövoide, 14,90 e /40 ml.

Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirjeet tästä!

Voimaa ja viisautta suoraan sähköpostiisi