Kauneus ja Terveys

Näitä tyylibloggaajat himoitsevat juuri nyt!

Näitä tyylibloggaajat himoitsevat juuri nyt!
Tyyliasioissa muotibloggaajat tuntuvat olevan aina aikaansa edellä. Kysyimme kuudelta tyylibloggarilta, mitä vaatetta tai asustetta he himoitsevat tällä hetkellä. Poimi ostosvinkit talteen.
Julkaistu: 3.11.2015
Ida iholla -blogin kirjoittaja ja stylistina työskentelevän Ida Jokikunnaksen ostoslistalla ovat erilaiset neuleet ja villamekot.
- Lämmin paita on syksyllä mitä käyttökelpoisin vaate, toteaa Ida.
Jokikunnas muistuttaa, että kannattaa sijoittaa laadukkaaseen villapaitaan, joka kestää aikaa ja käyttöä. Omaksi suosikikseen tyylibloggaaja nimeää Acnen harmaan neulemekon, jota voi käyttää sekä mekkona että pukea housujen kanssa.
Villaneuleiden lisäksi hän on pistänyt silmänsä ylipolvensaappaisiin.
- Muhkeiden neuleiden rinnalle saa hiukan särmää ja seksikkyyttä, kun yhdistää tyyliin upeat ylipolvensaappaat, toteaa Ida.
Ylipolvensaappaissa Ida suosii mokkapintaa, joka on hillitympi kuin perinteinen nahka sekä muutenkin helpompi yhdistää arkityyliin. Malli saa olla pelkistetty, niin että jalat eivät toimi huutomerkkinä.
Catwalk-kuva Kenzo a/w 2015, Leena Aro. Villamekko 350 e, Acne, Net-a-porter.com. Ylipolvensaappaat, Stuart Weitzman, neimanmarcus.com.
Marina M. blogin tyylinikkari, Martina Martiala, kertoo etsivänsä täydellistä talvitakkia. Naisen päiväunelmissa on Kenzon AW15-malliston shearling-takit.
Hauska takki tekee mitä tylsimmästäkin lookista mielenkiintoisen, ja piristää sen lisäksi vastaantulijoita talvella, Martiala perustelee.
Toiseksi suosikikseen hän nostaa pooloneuleet:
- Ehdottomasti tämän kauden ykkösjuttu!
Lilou’s Crush blogin Hertta Granroth luottaa käytännöllisyyteen – ainakin talvikenkien suhteen. Bloggaaja kertoo hankintalistalle menevän jälleen kerran Palladiumin traktoripohjaiset kengät, jotka on hyviksi havaittu. Kauden ykköstuotteeksi Hertta nimeää kylpytakkimaisen päällystakin. Omansa nainen on hankkinut suloisen pinkkinä.
Catwalk-kuva Max Mara a/w 2015, Leena Aro. Poolopaita 29,95 e, KappAhl. Kengät 149,95 e, Palladium, Zalando.fi.
Seitsemän vuotta Muoti Mielessä -blogia kirjoittanut Anne Melender on himoinnut jo pitkään Chloén Georgia-laukkua. Taannoisella Pariisin-matkallaan nainen hankkikin omansa laukkukokoelmaansa. Anne kertoo Chloén pikkulaukun olevan nyt kuumaa kamaa! Lisäksi tämän hetken ajankohtaiset-listalle nainen nimeää neulepaidat, nahkahousut, silkkihuivin sekä tolppakantaiset nilkkurit. Tyylibloggaaja kommentoi myös, että suorat kangashousut ovat vallanneet yhä enemmän tilaa farkuilta.
Catwalk-kuva Edun a/w 2015, Leena Aro. Silkkihuivi 99 e, Marimekko, Stockmann.com. Goergia-laukku 690 e, Chloé, Net-a-porter.com Meninovillaneule 69 e, Cos.
Tickle Your Fancy -blogin Sara Vanninen on puolestaan kiinnittänyt huomion värillisiin tekoturkiksiin, erityisesti smagardinvihreä pörrötakki kutkuttaa mielessä.
Si Moda -blogin Kaisa Turusen kuumalle listalle nousee Idan ja Annen tapaan neuleet. Erityisesti harmaa villaneuletakki on nyt ajankohtainen. Bloggaaja on silmäillyt vaihtoehtoja muun muassa By Malene Birgeriltä, Acnelta ja Tiger of Swedeniltä. Ja kuin yhdestä suusta Turunen yhtyy muiden kanssabloggareiden mielipiteeseen:
Tämän hetken kuumin tuote on pooloneule, jota löytyy nyt melkeinpä kaikissa mahdollisissa väreissä, materiaaleissa, eri pituisina ja paksuisina. Sesongin ehdoton must have!
Ja mitä me voimme tyylitaitureilta oppia? No ainakin tämän: nyt pukeudutaan lämpimästi poolopaitaan sekä näyttävään päällystakkiin.
Catwalk-kuva Topshop Unique a/w 2015, Leena Aro. Neuletakki 199 e, Tiger of Sweden. Nilkkurit 209,95 e, Gardenia, Zalando.fi.
Kommentoi »