Kauneus ja Terveys

Näin yhdistelet sporttimuotia arkityyliin

Näin yhdistelet sporttimuotia arkityyliin
Pyöriikö elämäsi salin ja terveysjuomien ympärillä? Terveysbuumi näkyy katukuvassa, sillä sportti- ja arkityyli sekoittamisesta on tullut yleistä.
Julkaistu: 30.7.2015
Collegepaita 60 e, Adidas. Minihame 190 e, Filippa K. Tennarit 290 e, Minna Parikka.
Minihame on collegepaidan paras ystävä. Kontrastina lyhyelle hameelle, collegepaita on sopivan peittävä. Jalkaan vain tennarit ja käsivarsille tyylikäs nahkalaukku, ja kas: arkityylisi on valmis! Syksyllä sama asukokonaisuus puetaan parkatakin ja nilkkureiden kanssa.
Neuletakki 29,99 e, H&M. Laukku 760 e, Longchamp. Nike-lenkkarit 95,89 e, Asos.com. Farkut 29,95 e, Zara.
Nykyään trendikkäintä on yhdistää lenkkarit tyyliin kuin tyyliin, joten tässä et voi mennä pahasti pieleen. Merkkilenkkareilla astellaan niin museoon, hienoon ravintolaan kuin baaritiskille. Ja mikä ihaninta, jalkasi kiittävät!
Pillifarkut-lenkkarit -yhdistelmä on tietysti se helpoin, mutta ole tarkkana, sillä yhdistelmä näyttää huolitellummalta, kun farkuissa on aavistuksen vajaamittainen lahje. Ai miksi? Nilkat paljastava lahje saa kokonaisuuden näyttämään sirolta.
Urheilutoppi 38 e, Adidas StellaSport. Birkenstock 102,67 e, Asos.com. Hame 42,95 e, Bik Bok.
Lenkkareiden tapaan terveyssandaalit ovat hiipineet osaksi tyylikästäkin arkipukeutumista. Yhdistä ne esimerkiksi korkeavyötäröisen, polvipituisen hameen ja urheilutopin kanssa. Yllättävän toimiva yhdistelmä!
Jos kaipaat tyyliin hienostunutta särmää, laita päähäsi lierihattu.
Paitamekko 50 e, Topshop. Laukku 585 e, Furla. Tennarit 64,38 e, Vans, Asos.com.
Paitamekko on tämän kesän yksi himotuimmista trendivaatteista. Eikä ihme, sillä se on samalla sekä rento että tyylikäs. Minimalistin makuun yksivärinen paitamekko on mitä helpoin arkivaate. Tyyli säilyy edelleen palaverikelpoisena, vaikka yhdistäisit paitamekkoon tennarit.
Tasapainota tyyliä vain hienostuneella nahkalaukulla. Iltamenoihin vaihda tennarit korkokenkiin, ja paitamekko on muuntovalmis hippamekko.
Liivi 59,95 e, Topshop, Zalando.fi. Hame 42,95 e, Bik Bok. Kengät 99 e, Vagabond. Trikoopaita 8,95 e, Lindex.
Kauden avainvaatteessa eli pitkähelmaisessa liivissä on jo valmiiksi sporttiviboja. Helppo käyttövaate sopii puettavaksi yhtä lailla sekä housun että hameen kanssa.
Uuden ostamisen sijaan, tuunaa itsellesi liivi leikkaamalla hihat pois vanhasta trenssistä tai jakusta.
Kommentoi »