Terve.fi

Näin tulkitset miehen sanomisia

Näin tulkitset miehen sanomisia
Vanhat sukupuoliin liittyvät stereotypiat alkavat olla tuhottuja, mutta välillä miehen ja naisen kuilu kasvaa, varsinkin kinastellessa tai tapellessa. Mitä mies tarkoittaa, kun hän kiertelee vastauksissaan? Women’s Health kertoo.
Julkaistu 20.12.2011

Mies sanoo: Tee mitä haluat.Mies tarkoittaa: En pidä siitä, mitä aiot tehdä. Toisaalta teet sen kuitenkin, joten anna mennä vain.Mitä naisen kannattaa sanoa takaisin: Okei, minulla on tässä useita vaihtoehtoja. Sovitaan niin, että sinä saat valita.

Mies sanoo: Olen kyllästynyt väittelemiseen.Mies tarkoittaa: Olen kyllästynyt itse asiassa siihen, että yrität saada minut olemaan samaa mieltä tästä asiasta, vaikka tiedät, ettei se onnistu.Mitä naisen kannattaa sanoa takaisin: En haluaisi olla ainoa, joka puhuu. Olisi mukava tietää, mitä ajattelet asiasta.

Mies sanoo: Ei kiinnosta.Mies tarkoittaa: Minua ärsyttää, eikä tästä asiasta keskusteleminen ainakaan paranna tilannetta.Mitä naisen kannattaa sanoa takaisin: Okei, mutta tämä asia on tärkeä minulle.  Sovitaanko, että jatketaan aiheesta juttelua vaikkapa huomenna?

Mies sanoo: Ihan sama.Mies tarkoittaa: Puhut liian paljon etkä kuuntele minua, joten kiinnostukseni tätä keskustelua kohtaan herpaantuu.Mitä naisen kannattaa sanoa takaisin: Hyvä on, ehkä puhun liikaa ja toistan itseäni. Pidän nyt suuni kiinni, mutta mukava olisi kuitenkin kuulla, mitä sinulla on sanottavaa.

1 kommentti