Näin saat tuuheat ripset – luonnollisesti!

Näin saat tuuheat ripset – luonnollisesti!
Tuuheat ripset auttavat viimeistelemään täydellisen meikin. Ne vetävät huomion kasvoihin, auttavat kommunikoimaan ja korostavat silmiä suojellen niitä samalla auringonvalolta ja roskilta.
Julkaistu 25.6.2015

Silmien korostaminen tekoripsillä voi kuitenkin saada aikaan sotkuisen lopputuloksen, ja ripsivärikin on vain tilapäinen ratkaisu. Ennen kuin päädyt kumpaankaan edellisistä, kokeile näitä Ehow.comin listaamia vinkkejä, joiden avulla saat luonnollisen kauniit ja tuuheat ripset.

1. Noudata tasapainoista ruokavaliota ylläpitääksesi ripsiesi terveyttä 

Jos et saa riittävästi ravintoaineita, ripset voivat muuttua ohuiksi ja hauraiksi, jolloin ne putoavat tai murtuvat helpommin. Syö säännöllisesti erilaisia kasviksia, hedelmiä, täysjyvää, vähärasvaisia maitotuotteita ja vähärasvaista proteiinia. Sisällytä ruokavalioosi lohta, pinaattia, manteleita, porkkanoita, ostereita, papuja ja parsakaalia.

2. Varmista, että saat päivittäin tarvittavat vitamiinit ja mineraalit 

Niistä on apua tuuheille ripsille. Rauta, sinkki, B-vitamiini, A-vitamiini, kalsium ja biotiini ovat vain osa niistä vitamiineista, jotka ovat tärkeitä terveille ripsille.

3. Vältä ripsentaivuttimen käyttöä, jos yrität kasvattaa tai korjata ripsiäsi 

Ripsien vetäminen, nykiminen ja kihartaminen voi vahingoittaa niitä ja saada ne putoilemaan.

4. Hoida ripsiä oliiviöljyllä 

Kosteuta pumpulituppo oliiviöljyssä ja pyyhi sillä ripsiäsi joka aamu. Annan öljyn jäädä ripsiin ainakin viideksi minuutiksi, ennen kuin poistat sen öljyttömällä meikinpoistoaineella. Oliiviöljy on luonnollinen hoitoaine, jonka uskotaan auttavan karvojen kasvua. Kun olet huuhdellut öljyn ripsistäsi, alta paljastuu terve kiilto.

5. Levitä ripsille hoitoainetta yön ajaksi 

Hoitoaine auttaa ripsiä vahvistumaan ja kasvamaan. Pese vanha ripsivärin harja saippualla ja lämpillä vedellä. Kuivaa harja paperipyyhkeellä ja levitä siihen ohut kerros vaseliinia. Pyyhkäise harjalla ripsiäsi samaan tapaan kuin levittäisit ripsiväriä. Anna vaseliinin olla ripsissä yön yli ja huuhtele se pois haalealla vedellä aamulla.

Kommentoi »