Terve.fi

Näillä tekosyillä nainen välttelee seksiä

Näillä tekosyillä nainen välttelee seksiä
Seksi on pääosin mahtavaa ajanvietettä, eikä petipuuhista yleensä kieltäydytä. Mutta parisuhteen edetessä paraskin seksi voi muuttua junnaavaksi. Se ei ole kuitenkaan mikään syy keksiä huonoja tekosyitä seksin välttämiselle, vaan asioista tulisikin puhua suoraan.
Julkaistu: 6.12.2011

Tässä yleisimmät ”syyt”, joita naiset useimmiten käyttävät seksistä luistaakseen.

1. ”Minua väsyttää.”

On yleistä, että seksuaalivietti katoaa jonnekin, kun pää osuu tyynyyn tai kylkiasento tulee ajankohtaiseksi. Silloin väsymys vie voiton ja seksi on yhtä vaikeaa kuin jäisen moottorin käynnistäminen. On eri kuitenkin eri asia, jos väsymyksen hankkii juuri seksiä välttääkseen.

2. ”Minulla ei ole aikaa.”

Nykyisin työn, perheen ja kotiaskereiden yhteen sulattaminen vaatii stressinsietokykyä ja aikaa. Välillä tuntuukin, ettei aikaa ole. Pikainen kiva ei kuitenkaan vaadi kuin 7-15 minuuttia, joten aikaa kyllä on, jos niin haluat. Tärkeintä on priorisoida asiat oikein. Lisäksi monet naiset kuvittelevat vääristyneesti, että seksin pitäisi olla aina spontaania – harmi vain, että tällaiset kuvitelmat ovat kuin satukirjoista.

3. ”Minulla on rumat reidet ja pömppömaha.”

Health.comin mukaan huono itsetunto voi vaikuttaa seksihaluihin. Itse asiassa seksi on kuitenkin asia, joka parantaa minäkuvaa ja itsetuntoa. Kun nainen laittaa päälle jotain, jossa hän tuntee itsensä seksikkääksi ja kun mies varmasti kehuu (viimeistään sängyssä), pömppömahahuolet häviävät.

4. ”Mutta kun televisiosta tulee nyt BB!”

Insinöörit eivät ole keksineet nauhoittavaa HD-digiboksia turhaan. Jos nainen haluaa mieluummin katsoa reality-tv:tä kuin harrastaa seksiä, on jokin vakavasti pielessä.

5. ”Pääni on kipeä.”

 Tämä todennäköisesti legendaarisin ja kaikille parisuhteessa eläville miehille tutuksi tullut lause ei kuitenkaan ole pysäyttämätön este, vaikka se pitäisikin paikkansa. Seksin on nimittäin huomattu lieventävän erilaisia särkyjä. Tutkimuksien mukaan kipu häviää ainakin aktin ajaksi, ja orgasmi auttaa vapauttamaan kehon omaa särkylääkettä, endorfiinia.

6. ”Ei tee mieli.”

Useimmat naiset eivät voi ryhtyä seksiin yks kaks, toisin kuin useimmat miehet. Toisin sanoen naiset eivät kulje koko aikaa ajatellen seksiä. Joten ”ei tee mieli” on naiselle täysin normaali tila. Yleensä esileikki ennen seksiä on pakollista naisen kiihottumisen kannalta, minkä suurin osa miehistäkin ymmärtää. Ihan jo sen vuoksikin miehelle tulisi antaa mahdollisuus.

Lähde: Health.com

Lue lisää:

Kommentoi »