Mustapäät pois ja maha esiin – Vuoden parhaat blogijutut

Mustapäät pois ja maha esiin – Vuoden parhaat blogijutut
Testit mustapäätuotteesta ja hiusväristä innostivat Kauneus ja Terveys -blogien lukijoita eniten. Karita Tykkä ja Anna Saivosalmi koskettivat.
Julkaistu 30.12.2017

1. Mustapäät ja pienet ihokarvat irti kertaheitolla

Ostolakossa-bloggaaja Virve Väyrynen testasi suositun mustapäiden nitistykseen tarkoitetun Blackhead Killer -naamion.

”Naamio ihan oikeasti toimii ja on hintansa väärti.”

2. Testissä uusi hiusvärisarja

Karkkipäivän-blogin Sanni testasi uutta L’Oreal Colorista-hiusvärisarjaa. Tiukkana testaajana tunnettu Sanni löysi jotain mieluisaa.

Sarjaan kuuluu vaalennusvärejä, kestovärejä, kestäviä suoravärejä ja shampoopesussa irtoavia suihkevärejä. 

3. Koskettavasti äitiydestä ja lapsettomuudesta

Rakkaudella Karita –blogin Karita Tykkä kirjoitti arasta aiheesta:

“Olin aina kuvitellut, että saan kaksi lasta. No, se jäi kuvitteluksi kun yrityksistä huolimatta minulle ei koskaan suotu toista lasta.”

4. Parantaako sokerittomuus finnit?

Sokerittomuus on nuoria naisia eniten kiinnostava ruokavalio. Ida Iholla –blogin Ida Jokikunnas testasi, vaikuttaako sokerittomuus hänen rasvaiseen ja finneihin taipuvaan ihoonsa. Arvaa, mikä oli tulos?

5. Napakymppi ripsiväri

Ida Jokikunnas löysi huippuhyvän ripsivärin. ”Nyt mulla on ollut viime aikoina testauksessa ripsari, joka on käytössä osottautunut ihan täydelliseksi mulle!! <3 Paras ripsiväri pitkään aikaan!"

6. Helppo ja maukas jauheliharesepti

Jauheliha-kesäkurpitsavuoka on arkiruokaa parhaimmillaan, sanoi Pilkettä-blogin Siiri:

”Se on helppo tehdä, pilkkominen riittää eikä raastamista tarvita, ja jauhelihan paistaminen on se reseptin vaativin juttu. Maistuu myös lapsille."

7. Hauska pinkki värikokeilu

Kauneusbloggaaja kirjoitti hillittömän jutun Colorista-hiusväreistä:

“Tukholmaan muuttanut valinnaisesti epäsosiaalinen kosmetiikkabloggaaja Virve Väyrynen, 30, keksi värjätä hiuksensa trendisävyksi kutsulla hiusvärillä, ei hän aavistanut etukäteen ollenkaan, millaisia seurauksia sillä voisi hänen elämäänsä olla.”

8. Miksi maha hävettää?

Anna Saivosalmi mietti blogissaan, miksi naiset häpeävät omaa vatsaansa. Hoikka treenaaja ei hyväksynyt vatsansa ulkonäköä.

“Maha on ollut kuin irrallinen osa minua, lisäke, joka on ollut turha ja ei-toivottu. Se on ollut aina liian ’jotain’.”

9. Voiko hampaat valkaista hiilellä?

Kookospähkinän kuoresta valmistettu aktiivihiili oli vuoden kiinnostavimpia hammastuotteita. Niinpä Karkkipäivä-blogin Sanni uhrasi hampaansa ja puseronsa Black & White -hiilivalkaisulle: ”Maahantuoja varoitti, että hiili saattaisi helposti pursuta syljen mukana suusta ja että suu on syytä pitää kiinni hiilihammasharjauksen ajan.”

10. Paras marjapiirakka

Rakkaudella Karita –blogissa on huisin hyvä marjapiirakan resepti, jonka Karita Tykkä kehitteli nopeasti kesällä vieraita odotellessa:

”Tästä tuli ehdottomasti yksi kaikkien aikojen suosikeistani, joten suosittelen lämmöllä – kokeilkaa! Marjapiirakka on gluteeniton, ilman valkoista sokeria valmistettu ja herkusta saa halutessaan helposti täysin vegaanisen.”

Kommentoi »